Port 73:s Bästa Black Friday-Erbjudanden

bästa black friday erbjudanden | Port 73

Lön och Black Friday på en och samma dag ー kan det bli bättre? Du kan köpa allt du vill ha (och behöver) till ett lägre pris och hinner kanske till och med bli klar med alla julklappsinköp innan december ens har börjat. Hos Port 73 hittar du de bästa Black Friday-erbjudandena under ett och samma tak. 

Black Friday i Haninge

Snart är det dags för svart fredag och 2022 infaller Black Friday den 25 november vilket råkar vara samma dag som många får sin lön på. Efter att maten blivit dyrare, priset på drivmedel höjts och elpriserna skjutit i höjden så känns det ändå tröstande att det går att köpa årets julklappar till ett bra pris. Spenderar du Black Friday i Haninge är det hos Port 73 du hittar de bästa erbjudandena för att kunna maximera shoppingturen.  

Erbjudanden i våra butiker 

Förr var det mellandagsreorna som lockade, men de senaste åren har Black Friday blivit en köpfest som slår de allra flesta reorna. Men hur ska du lyckas få ut det mesta av shoppingen? Eftersom butikerna oftast håller sina bästa Black Friday-erbjudanden hemliga dagarna innan är det smartast att helt enkelt skriva en lista på produkter som du, din familj, ditt hem och släkten “villhöver”. Då undviker du fällan att lockas köpa något som är billigt, men som du varken behöver eller egentligen vill ha. På så sätt blir också köpfesten snällare mot miljön.

Behöver du köpa:

  • Verktyg/maskiner och träningsprylar besök Jula och Intersport under Black Friday.
  • Kläder och accessoarer besök Dressmann, Lindex och Kappahl under Black Friday.
  • Smink och hudvårdsprodukter besök Kicks under Black Friday.

Black Friday-strategier

Vill du ta Black Friday-förberedelserna till nästa nivå kan du fundera över vilken strategi du ska ha. Vad är viktigast för dig ー att vara säker på att få tag på alla julklappar som du vill ha, maximera rabatterna eller att slippa köa? 

Strategi 1:

Säkerställ att du får tag på allt som du vill ha. Se till att vara på plats vid köpcentret tidigt och gå till de mest populäraste butikerna först för att försäkra dig om att produkterna inte hinner ta slut. Ta på dig dina snabbaste skor.

Strategi 2:

Maximera rabatterna genom att antingen skanna av din mejl efter bra erbjudanden på fredagsmorgonen eller skynda dig till Port 73 för att skanna av reklamskyltar efter den butik som har bäst Black Friday-erbjudanden. Var beredd på att springa mellan butikerna och köa länge. Ta på dig dina bekvämaste skor. 

Strategi 3:

Se till att slippa långa köer genom att försöka förutse vilka butiker som har kortast kö då du ska dit eller att välja en tidpunkt under Black Friday då få besöker Dressmann (eller den butik som du vill handla i). Statistiskt sett brukar det vara relativt lugnt på köpcentret kl 11, kl 15 och strax innan stängning. Ta på dig dina snyggaste skor.

Nu är du redo för svart fredag 2022 på Port 73!