KICKS HANINGE

Port73_Haninge-Köpcenter

Välkommen in till Kicks när du ska shoppa i Haninge.

Tel: 08-588 987 40
Hemsida: http://www.kicks.se/

KICKS är Nordens största kosmetikkedja och erbjuder alltid ett brett utbud inom hud- och hårvård, makeup och doft. Med kundernas behov i fokus arbetar vi för att du skall känna att du i alla lägen lämnar KICKS i Port 73 med högkvalitativa produkter, utvalda för att passa just dig. Vi vet värdet av skönhetsvård som verkligen ger resultat och som får dig att må bra, och därför lägger vi ned den tid som krävs för att du skall hitta det du söker.

Du som kund kan dessutom alltid känna dig trygg med att du kan luta dig tillbaka mot vår personals kompetens, service och kunskap. På KICKS i Haninge arbetar skönhetsexperter samt utbildade makeupartister som alltid är pålästa om rådande trender, nyheter och som alltid kan bidra med personliga sminkråd utifrån just dina förutsättningar. Vi finns naturligtvis också till hands när du behöver hjälp med tips om hårvård eller något av våra andra fokusområden. Vi är stolta över vårt noggrant utvalda produktutbud som samlar det bästa inom kosmetik – för dig. Detta innebär ett sortiment med välkända, etablerade och vältestade varumärken som Biotherm, Clinique, Lancôme och Dior bland många andra.

För den som söker märken anpassade för makeupartister erbjuder vi också produkter från MAC, Make Up Store, Smash Box och Urban Decay. Vi har allt du behöver oavsett om du handlar för egna eller professionella syften. Oavsett märke är vi medvetna om att det kan vara svårt att hitta rätt produkt. Därför har vi också tagit fram lösningar för att hjälpa våra kunder. Vid köp av exempelvis foundation kan det vara svårt att veta exakt vilken färgton som passar bäst, men tack vare verktyget KICKS Colour ID mäter våra skönhetsexperter din exakta hudton och matchar den sedan med bästa nyans.

Vi på KICKS värnar om miljö och hållbarhet och vi samarbetar nära med Fairtrade. Detta har lett till att vårt sortiment vid det här laget också erbjuder flera olika produktserier som är framtagna under förhållanden som värnar om odlarnas arbets- och levnadsvillkor.

Dessutom har vi ett ekologiskt sortiment, och om du är intresserad av att undersöka detta närmare berättar vi gärna mer om de olika produkterna.