KAPPAHL HANINGE

Välkommen till KappAhl i Port 73 när du ska shoppa i Haninge.

Tel: 08-777 08 30
Hemsida: http://www.kappahl.com

Hos Kappahl Haninge hittar du modeinriktade kläder för honom, för henne och för barnen. I och med barnkollektionen Newbie klär vi även de minsta barnen med hållbara material. Personalen på Kappahl Port 73 finns där för att hjälpa dig att hitta det du söker till bästa pris.

Kappahl handlar i alla lägen om kunderna – om dig. Sedan starten för 60 år sedan arbetar vi varje dag, i närmare 400 butiker, med att säkerställa god service och högkvalitativa produkter med något för alla. Vi älskar mode och strävar efter att alla som besöker oss skall känna att de uppmuntras i sin stil, oavsett  ålder, form, personlighet och storlek. Den kunniga personalen hos oss är naturligtvis också alltid redo att komma med tips och idéer eller svara på dina eventuella frågor.

Löpande erbjuder vi också olika kampanjerbjudanden, och för den som i ännu högre utsträckning vill vinna på att handla hos oss rekommenderar vi medlemskap i vår kundklubb Life & Style by Kappahl. Genom denna får du inte bara bonus på alla köp samt löpande exklusiva erbjudanden utan dessutom inspiration och relevanta modetips.

Vårt främsta fokus ligger på kvinnan som befinner sig mitt i livet, och hennes familj. Därför är det helt avgörande för oss att drivas av en insikt och förståelse för vad kvinnor vill ha. I Kappahls fall underlättas detta av att 90% av de anställda inom företaget är kvinnor, fördelat över alla olika positioner i verksamheten.

På så sätt blir det också enklare för oss att dra slutsatsen om att alla ska få vara precis som de är – sitt eget ideal. En viktig drivkraft för Kappahl är därför att ta fram kläder och kollektioner att trivas och må bra i. Vi använder oss också naturligtvis av sunda modeller när vi visar våra kläder och använder specialtillverkade skyltdockor i större storlekar för att ytterligare förstärka våra värderingar.

Kappahl arbetar också aktivt med miljö och hållbarhet, vilket framförallt märks på att 38 procent av vårt mode i nuläget är hållbarhetsmärkt. Vi lyfter fram hållbara material och kollektioner och användning av ekologisk bomull är något vi eftersträvar så långt det går. Men vi vill alltid komma ännu längre, och i slutändan är målet att vår verksamhet skall innebära så liten miljöpåverkan som möjligt.