INTERSPORT HANINGE

Intersport butiker i Haninge | Port 73
Intersport logotyp i Haninge | Port 73

Varmt välkommen in till Intersport under din shopping i Haninge.

Tel: 08-741 12 10
Hemsida: http://www.intersport.se

Sveriges ledande sportkedjor i Haninge Port73

Intersport bildades 1961 och är Sveriges största sportkedja med drygt 150 butiker. Hos Intersport i Port 73 får du alltid hjälp med att hitta den sportutrustning du behöver och som passar dina behov.

Hos Intersport i Haninge hittar du allt för löpning, fotboll, fitness, cyklar och längdskidåkning.

Vi brinner för sport och vet att våra kunder alltid önskar ett högkvalitativt utbud, oavsett produktkategori. Estetiskt tilltalande och funktionella klädesplagg för träningen eller som är speciellt anpassade efter säsong, är för oss lika viktigt som tillbehör som kan ta dig till nästa nivå i ditt aktiva liv.

Och det oavsett om det handlar om sport eller fritid. Intersport i Haninge erbjuder nämligen också ett stort sortiment av friluftsutrustning och funktionskläder för dig som som gillar äventyr i naturen.

Tillfällen då det är extra viktigt att packa med sig utrustning som är både praktisk och lätthanterlig och fungerar felfritt under alla förhållanden. Vilka de än må vara.

Hos Intersport är vi också medvetna om värdet av bra skor. Val av skodon varierar mycket beroende på aktivitet, men också på dina personliga förutsättningar. Hur ditt steg är, hur ofta du springer och på vilka underlag. Det är viktiga frågor att ta ställning till innan du införskaffar nya skor. Mycket att tänka på, men vi hjälper dig gärna. Vår kompetenta personal har god kunskap och guidar dig enkelt igenom utbudet i jakten på ett passande alternativ. Många av oss har egen erfarenhet av idrottande och träning på professionell nivå, och vår passion för sport gör att vi också vet mycket om hur våra produkter bäst kommer till sin rätt.

Vi är en stor kedja som strävar efter att kunna erbjuda något för alla. Men utöver detta betonar vi gärna att vi dessutom i fokuserar lite extra på löpning, fotboll, outdoor, fitness och längdskidåkning. Vår butik i Port 73 erbjuder också ett utökat produktbud i cyklar, vilket innebär att du kan köpa cyklar till hela familjen hos oss och naturligtvis en mängd olika kläder och tillbehör anpassade efter cyklistens behov. Dessutom kan du också besöka oss när du behöver hjälp med formgjutna sulor, skridskoslipning och löpanalys.