DRESSMANN HANINGE

Dressmann logotyp i Haninge | Port 73

Tel: 010-206 85 23
Hemsida: http://www.dressmann.com

DRESSMANN: ALLT FRÅN KOSTYMER TILL VARDAGSKLÄDER

Dressmann är Nordens största klädkedja inom herrkläder med 400 butiker i Norge, Sverige, Finland, Danmark, Lettland, Island och Tyskland. Dressmann har som ambition att erbjuda det totala klädbehovet för alla kvalitets- och prismedvetna män, med ett stort urval av kläder till män i alla åldrar.

Hos Dressmann finns kostymer och vardagskläder i en affär för män. I vår butik i Port 73 hittar du ett varierat sortiment från fritid och baströjor till konfektion. Vi brinner för högkvalitativt mode till högkvalitativt låga priser. Oavsett ålder, smak och storlek kan du som kund därför vara säker på att hitta det du söker när du besöker vår butik.

Vi vill att du alltid skall känna att vår utbud är utformat efter dina behov i jakten på jeans, kostymer, skjortor och underkläder eller andra produkter. Ett utgångsläge som också motiverat oss att ta fram olika garantier och tilläggstjänster som är tänkta att göra din shoppingupplevelse ännu mer angenäm. Dressmann erbjuder till exempel livstids knappgaranti, och om en knapp mot förmodan ändå skulle lossna så kan du när som helst lämna tillbaka eller byta den hos oss.

Eftersom vi vet att alla kroppar är olika arbetar Dressmann i Haninge i Port 73 också med konceptet Mix & Match. Detta innebär att vi säljer våra kostymer i delar och att du kan välja just den kavaj och den byxa som passar dig bäst. Om du ändå har behov av att anpassa passformen på kläderna så kan vi hjälpa dig med detta eftersom vi samarbetar med lokala skräddare. Dressmanns noggranna kvalitetsarbete och strävan efter god service gör också att vi kan garantera marknadens bästa kundgarantier. Du kan därför alltid räkna med 6 månaders öppet köp på alla inköp, och det gäller även underkläder med obrutna förpackningar.

Dressmann handlar också om stil. Din stil. Vi anser att ”Clothes makes the man” och vår kunniga personal står alltid beredda att hjälpa dig om du har frågor om våra produkter eller om du skulle behöva råd, tips, idéer eller inspiration. För dig som återkommande kund rekommenderar vi också medlemskap i vår kundklubb. Som medlem kan du få ännu fler tips via vårt nyhetsbrev och spara pengar på löpande erbjudanden och rabatter.

Hos Dressmann köper du högkvalitativa kostymer och gör en bra affär

Här nedan hittar du öppettider för Dressmann Haninge.