LINDEX HANINGE

Lindex logotyp i Haninge | Port 73

Varmt välkommen till Lindex i Port 73 –
ditt köpcenter Haninge.

Tel: 010-452 62 33
Hemsida: http://www.lindex.se

Lindex i Port 73 – Modekläder och kosmetika för kvinnor och barn

Lindex är en av Europas ledande modekedjor med över 490 butiker runt om i landet. Hos Lindex i Port 73 hittar du inspirerande och prisvärt mode för kvinnor och barn. Vår butik bygger på ett sortiment som omfattar många inspirerande koncept inom dam-, barn- och underkläder för alla modeintresserade kvinnor.

Dessutom erbjuder vi ett brett och varierat urval av produkter inom kosmetik och hudvård. Vi strävar alltid efter att du som kund enkelt och smidigt skall hitta relevanta produkter som passar just din stil, personlighet och dina förutsättningar, vilka de än må vara. Vi hyllar alltifrån klassiska snitt, djärva trender och eleganta nyheter – du hittar allt hos oss.

Lindex skandinaviska arv löper som en röd tråd genom våra kollektioner och är alltid något som präglar vårt designarbete. Dessutom arbetar vi med att sätta ihop kollektioner som kan kombineras på många olika sätt för att du enkelt skall ha möjlighet att hitta fram till nya intryck. Detta gäller naturligtvis också för de delar av sortimentet som riktar sig till barn.

En annan viktig grundpelare i vår verksamhet är att arbeta på ett hållbart och miljömässigt ansvarsfullt sätt. I praktiken innebär detta att vi hela tiden strävar efter att öka vår användning av hållbara material och arbetar för att förbättra våra produktionsprocesser så att de blir mindre resurskrävande. Ambitionen är att minimera miljöpåverkan i alla delar av design- och produktionskedjan. För oss står dessutom hälsa, välmående och mångfald i första rummet och vi vill att alla våra kunder skall känna sig inkluderade när de besöker Lindex butiker. Därför erbjuder vi nu större storlekar i alla våra modekoncept och har också valt att samarbeta med plus size-modeller i lanseringen av våra kampanjer.

Lindex i Haninge vill slutligen också vara en källa till inspiration och kunskap. Om du har frågor kan vår kunniga personal alltid komma med råd och stiltips, allt för att du skall känna dig helt nöjd efter ett besök i vår butik. Om du blir medlem i vår kundklubb More at Lindex nås du också löpande av medlemserbjudanden, inbjudningar till inspirationsdagar, ytterligare trendtips, bonuspoäng och kan dessutom delbetala ditt köp utan ränta.