JULA HANINGE

Jula butiker öppnas nu i Haninge | Port 73

Välkommen till Jula, en av Port 73:s Haninge-butiker!

Tel: 08-448 59 90
Hemsida: http://www.jula.se

Öppettider:
Måndag-fredag 7-20, lördag 9-18, söndag 10-18
Midsommardagen: 10-15
Julafton: 09-14
Juldagen: 10-16
Nyårsdagen: stängt

Jula Haninge – Välkommen till oss

Jula erbjuder ett stort utbud av varor till villa-/fritidshusägare och lantbrukare. Hos Jula Haninge i Port 73 hittar du produkter till din trädgård och även produkter till bilen som bilvård och biltillbehör. Till dig som är hemmafixare, är det här butiken för dig. Titta in och upplev det spännande sortimentet hos Jula Haninge i Port 73, redan idag.

Jula i Haninge har funnits sedan 2010 och omfattar ett ca 2 600 m² varuhus fyllt med ca 14 000 varor i åtta kategorier. Men vår bredd, storlek och vårt omfattande sortiment kommer aldrig i vägen för din shoppingupplevelse. Vi arbetar tvärtom alltid för att du skall hitta det du söker och kan stoltsera med ett genomtänkt och välorganiserat butiksupplägg.

Samtidigt är det också viktigt för oss att visa upp ett utbud som inte bara riktar sig till en begränsad kundgrupp. Vi vill att både du som arbetar på projekt i det egna hushållet och du som arbetar professionellt med exempelvis hantverksinsatser skall hitta det den söker hos oss. Därför kan du alltid räkna med en mängd högkvalitativa produkter till rimliga priser.

Allt inom verktyg, maskiner, bygg och färg, el, belysning, kläder, skyddsutrustning, trädgård, fritid, hem och bil. Vi inser att en amatör har andra förutsättningar än ett proffs men strävar i alla lägen för att se över allas behov.

Vårt arbete med att hela tiden pressa våra priser är möjligt tack vare att vi samarbetar direkt med tillverkare som vi gör stora inköp av istället för att använda oss av onödiga mellanhänder. Detta arbetssätt minskar inte bara kostnaden utan bidrar dessutom till att vi har bättre kontroll över vår produktkatalog. Vi gillar enkla lösningar som dessutom kan förenkla livet för våra kunder i deras vardag. Varför krångla till det i onödan?

Få ditt Jula Haninge medlemskap idag

Löpande har vi också erbjudanden och kampanjer och för den som vill ha ännu mer av Jula rekommenderar vi ett medlemskap i JulaClub. Genom vår medlemsklubb kan du enkelt samla bonuspoäng, få tillgång till köphistorik och erbjudanden. Beroende på vilket medlemskap du väljer kan vi också erbjuda möjlighet att betala dina köp flexibelt eller att köpa när du behöver men betala när det passar. Hur smidigt som helst.