Hoppa till innehåll

Sushiporten

Välkommen till Sushiporten i Port 73. Här erbjuds du sushi i Haninge av hög kvalitet. På menyn hittar du flera olika sushirätter, sashimi och varma japanska rätter som yakiniku.

I vår restaurang i Port 73 sitter du i en ljus och nyrenoverad restaurang och när det är varmare ute kan du även avnjuta din måltid på Sushiportens uteservering.

Ät god sushi i Haninge

Vi strävar inte bara efter att ge våra gäster en övertygande matupplevelse, utan vill dessutom bidra med en bekväm stund av lugn och avslappning under rofyllda och estetiskt tilltalande former.För den som vill ge besöket hos oss ytterligare guldkant erbjuder vi också en mängd olika tillbehör. Grön sjögrässallad, bläckfisk- eller avokadosallad och edamame är då några av alternativen. För den som vill beställa extra misosoppa finns det naturligtvis också möjlighet till detta.

Sushi med färska och fräscha råvaror

Bara lite sugen eller väldigt hungrig? Kom till oss på Sushiporten och hitta maten för dig. Vår meny har olika stora portioner att beställa efter behov, och vi lovar att du alltid lämnar vår restaurang med perfekt mättnadskänsla och förnyad energi.
Vi erbjuder genuin och kreativ japansk matlagning med de färskaste, fräschaste råvarorna är vårt signum och ett säkert tecken på att du alltid blir nöjd i samband med ett besök hos oss.

Vi har öppet alla dagar kl. 10-20, välkommen!

Visa centrumkarta