Varumärken hos MQ i Haninge, Stockholm

MQ kläder i Stockholm | Port 73

Letar du efter en klädbutik som erbjuder det senaste modet och trendigaste accessoarerna, men som samtidigt har alla de där basplaggen som du då och då behöver uppdatera garderoben med? Då är MQ kläder i Stockholm ett utmärkt alternativ. MQ är en av Sveriges ledande kedjor för dam- och herrmode och erbjuder kläder och accessoarer av bra kvalitet från en mängd olika varumärken. Där har alla chans att hitta en stil som passar deras egen modepersonlighet och smak och kläderna erbjuds dessutom i flera olika prisklasser för att passa de flesta typer av plånböcker.

Hitta MQ kläder i bland annat Haninge, Solna, Bromma och city i Stockholm och be den kunniga personalen om tips och råd för att skapa just den garderob du är ute efter. För att ge dig ett hum om vad du kan tänkas hitta när du besöker en butik med MQ kläder i Stockholm följer här en beskrivning av några av de varumärken som erbjuds.

Bondelid

Sedan år 2015 går varumärket Bondelid under MQ kläder och erbjuder ett mode som andas både preppy och sport. Kläderna för herr och dam känns igen genom den unika loggan som ofta finns broderad någonstans på plagget.

Dobber

Efter att ha haft en liten paus gjorde varumärket Dobber, med stort fokus på kvalitativt jeansmode, åter entré på MQ kläder under år 2012. Förutom välsittande och snygga jeans ger Dobber dig chansen att skapa en garderob med en perfekt blandning av casual och uppklätt.

Bläck

På MQ kläder i Haninge, eller någon annanstans i Sverige, hittar du stilrent mode för herrar från varumärket Bläck. Med deras kläder är det lätt att skapa en välklädd och modern look, samtidigt som de enkla snitten och neutrala färgerna gör det enkelt att skapa sin alldeles unika stil.

Lee

Vad kan bli mer klassiskt än ett par jeans från Lee? Detta varumärke har funnits sedan år 1889 och erbjuder förutom denim även en mängd andra snygga plagg för vardag och fest för både dam och herr. Ta hjälp av personalen på MQ kläder för att hitta det perfekta paret jeans för din kroppstyp eller en snygg skjorta till helgens fest.

Lyle & Scott

Varumärket grundades redan år 1874 i Skottland och är särskilt kända för sin ikoniska lammullströja. Förutom denna erbjuder de retroinspirerade plagg med det där lilla extra för att hjälpa män i olika åldrar att skapa en välklädd och personlig stil.

Elvine

Elvine erbjuder mode för både dam och herr och finns att hitta på till exempel MQ kläder i Haninge. Letar du efter ett stilrent mode med välarbetade detaljer och kvalitativa material har du kommit helt rätt!

MQ hittar du till exempel i Port 73 i Haninge, tillsammans med en mängd andra butiker såsom Lindex, Seqret, Intersport, Kappahl och Dressman.