VÅRT MILJÖARBETE

Vi på Port 73 tar miljöfrågor på största allvar och arbetar aktivt med våra butiker för att minska vår miljöpåverkan och stödjer dem att arbeta resurseffektivt.

Sedan 2016 är Port 73 en miljöcertifierad handelsplats enligt det globala miljöklassningssystemet Breeam, där Port 73 fick betyget ”very good”.

Laddning för elbilar

En del i vårt miljöarbete är att vi endast köper in grön el och erbjuder laddstationer för elbilar, som finns uppsatta på parkeringen vid Willy:s.

Vi arbetar också aktivt med vår sop- och källsortering, både inne och utanför centrumet.

Vi underlättar och uppmuntrar våra hyresgäster till att kunna källsortera på ett enkelt och smidigt sätt. Inne i centrum gör vi det lättare för våra kunder att vara miljövänliga genom vår källsortering som är placerade runt om i centrumet.

Natur och Miljöboken

Vi på Port 73 är stolta att sponsra Natur och Miljöboken, ett faktagranskat läromedel som utgör en heltäckande miljöutbildning för mellanstadieelever. Natur och Miljöboken distribueras till mer än 200 kommuner i Sverige, bland annat vår lokala Haninge kommun.

Läs mer på Kunskapsförlagets hemsida.

Snabbfakta

I Port 73 hittar du allt du behöver på ett och samma ställe. Med ett brett utbud av butiker och restauranger finns något för alla i Port 73.

37000

kvm handelsyta

30+

Butiker & Restauranger

1000

Parkeringsplatser tillgängliga för dig

Hitta hit

Nynäsvägen 21, 136 47, Haninge