Vad ska man ha för skor i år?

Snyggaste skorna | Port 73

Solen går ner tidigare, semestern är slut och hösten är på ingång. Många tycker att det är tråkigt att sommaren lider mot sitt slut, men den goda nyheten är att höstgarderoben äntligen får komma fram! Sandaler och flip-flops förpassas till garderobens mörka hörn ー nu är det dags för höstskor. Men vad ska man ha för skor i år?

Snyggaste skorna för hösten 2022

I Port 73 hittar du Skopunkten, Deichmann och Intersport som alla har skor inför hösten. I denna artikeln guidar vi dig till de snyggaste skorna hösten 2022. 

Tjocka sulor

Trenden håller i sig, och precis som tidigare år är skor med tjocka sulor det som gäller. De exklusiva varumärkena fortsätter med markant räfflade sulor och det finns många budgetvarianter på den populära skostilen. 

Knähöga stövlar

Förra året gjorde de knähöga stövlarna en comeback, och även i höst är den typen av stövlar populära. Skorna finns både med och utan klack och håller dig varm samtidigt som du är snygg och klär dig enligt trenderna. 

Sneakers

Trots att hösten är på ingång betyder det inte att vi behöver lägga in våra sneakers i garderoben riktigt än. Vita sneakers är ett säkert kort, men var inte feg för att använda färg! Hösten behöver inte vara grå och trist, liva upp den med färgglada sneakers!

Boots

Svarta boots har stannat kvar. De är både snygga och praktiska, och med några få ändringar i detaljer lyckas de hålla sig relevanta år efter år. Med klack, utan klack, tjock sula eller med resår ー alla boots funkar även i år. 

Regnstövlar

Det som är så bra med höstskor är att trenden ofta brukar följa det praktiska. På hösten är det välbehövligt med bra regnstövlar, och praktiskt behöver inte betyda fult. Det finns många regnstövlar denna säsong som är lika snygga som vanliga boots. Köp regnstövlar i en neutral färg eller liva upp det tråkiga vädret med något färgglatt! 

Hitta din egen stil

Det kommer nya trender varje år, och det är väldigt roligt att följa vad som är inne. Men glöm inte bort att de snyggaste skorna för dig inte alltid faller alla andra i smaken. “Vad ska man ha för skor i år” är en fråga som bara du kan besvara. Köp höstskor som du trivs i och som är bekväma för dig. 

I Port 73 hittar du skor, jackor, jeans och allt du kan tänkas behöva inför hösten. Varför inte passa på att storhandla på Willys eller Coop när du ändå är här? Varmt välkommen till Port 73!