SUSHIPORTEN HANINGE

Sushiporten bästa sushi restaurang i Haninge | Port 73
Sushiporten sushi restaurang logotyp i Haninge | Port 73

Välkommen till den bästa sushirestaurangen av alla restauranger i Haninge – välkommen till Sushiporten i Port 73.

Tel: 08-448 50 89

BÄSTA SUSHIRESTAURANGEN I HANINGE

Välkommen till Sushiporten i Port 73. Här erbjuds du sushi i Haninge av hög kvalitet. På menyn hittar du flera olika sushirätter, sashimi och varma japanska rätter som yakiniku. Här sitter du i en ljus och nyrenoverad restaurang och när det är varmare ute kan du även avnjuta din måltid på Sushiportens uteservering. Vi strävar inte bara efter att ge våra gäster en övertygande matupplevelse, utan vill dessutom bidra med en bekväm stund av lugn och avslappning under rofyllda och estetiskt tilltalande former. Vi erbjuder naturligtvis också effektiv och tillmötesgående service och är, tack vare våra lokaler i Port 73, en smidig och lättillgänglig lösning för den som har knappt med tid men som ändå vill ha högkvalitativ mat.

Sushiporten i Haninge är det givna alternativet för sushiälskaren eller för den som vill ha en välsmakande, genuin och balanserat komponerad varmrätt i magen under shoppingturen på Port 73.
Vi erbjuder en bred meny med sushi för alla smaker, och naturligtvis även vegetariska alternativ. Den som har sällskap av hela familjen har dessutom möjlighet att skräddarsy större portioner för många personer via vårt Family-koncept. Och om barnen vill ha egna rätter finns yakiniku-, yakitori- och dumplings-portioner anpassade för de lite mindre.

Dessa varmrätter finns också att tillgå i större versioner, tillsammans med välsmakande alternativ som bento tori, yakisobi, lax teriyaki och naturligtvis bibimbap. Det sistnämnda är skivad entrecôte eller kyckling som tillsammans med stekt ägg, grönsaker, ris och stark sås bildar en lyxig smakupplevelse som vi varmt rekommenderar.

Äta sushi i Haninge

För den som vill ge besöket hos oss ytterligare guldkant erbjuder vi också en mängd olika tillbehör. Grön sjögrässallad, bläckfisk- eller avokadosallad och edamame är då några av alternativen. För den som vill beställa extra misosoppa finns det naturligtvis också möjlighet till detta.

Bara lite sugen eller väldigt hungrig? Kom till oss på Sushiporten och hitta maten för dig. Vår meny har olika stora portioner att beställa efter behov, och vi lovar att du alltid lämnar vår restaurang med perfekt mättnadskänsla och förnyad energi.

Genuin och kreativ japansk matlagning med de färskaste, fräschaste råvarorna är vårt signum och ett säkert tecken på att du alltid blir nöjd i samband med ett besök hos oss.

Sushiporten i Port 73 har följande öppettider:

Öppet alla dagar mellan 10-20

Ta gärna en titt på Port 73:s andra restauranger.