Sugen på sushi? Besök Haninge för en äkta japansk smakupplevelse!

Sushi Haninge

Små riskuddar med täcken av tunt skivad fisk, smarriga skaldjur eller krämig avokado? Eller rullar med både ris, fisk, skaldjur och grönsaker perfekt inlindade i torkat smakrikt sjögräs? Vilken typ av sushi är din favorit? Haninge är en perfekt plats för dig som inte kan få nog av dessa utsökta japanska specialiteter och som vill ha en mängd olika alternativ att välja bland. Där hittar du nämligen Sushiporten – en restaurang med en bred och tilltalande meny som får de flesta smaklökar att jubla. Det blir ett perfekt stopp nästa gång du ska ge dig ut på en shoppingrunda med vännerna eller efter jobbet när du vill ta med dig en god middag hem till familjen!

Sushi är en klassisk japansk maträtt som består av ett rundkornigt ris som kokas och smaksätts med en vinägerblandning för att sedan kombineras med ingredienser så som skaldjur, fisk, grönsaker och tofu. Fisken kan vara rå eller tillagad och sushin kan komma i form av antingen nigiri eller maki. Det förstnämnda alternativet består av små riskuddar täckta av exempelvis fisk, skaldjur eller avokado medan det sistnämnda är små rullar där ingredienserna lindats in med ris och tunt torkat sjögräs, även kallat nori. Norin kan också friteras eller toppas med olika såser för extra smak, och skulle inte sjögräset falla dig i smaken kan det bytas ut mot tunna skivor av blancherade grönsaker eller omelett.

Sushi för alla i Haninge

När du besöker Sushiporten i Haninge kan du räkna med att hitta sushi för alla smaker. Haninge bjuder dessutom på bra shopping, träningsmöjligheter och aktiviteter för barn, vilket gör det enkelt att tajma restaurangbesöket med något som du eller hela familjen gillar. Varför inte göra det till ett givet lunchstopp på shoppingrundan eller till den perfekta platsen där du och dina vänner samlas för att njuta av en god bit mat i en trevlig miljö innan helgens utgång? Sushiporten har en meny som passar alla med högkvalitativa ingredienser som kockarna tillagar med största möjliga kärlek och passion. Och skulle du inte vara den största sushiälskaren behöver du absolut inte hänga läpp – restaurangen erbjuder nämligen också smarriga alternativ så som yakiniku, yakitori, bibimbap och dumplings. Dessutom kan du komplettera måltiden med en mängd goda tillbehör!

Sushiporten i Haninge

Du som är sugen på sushi i Haninge kan besöka Sushiporten alla dagar mellan 10:00 och 20:00. Restaurangen är trevligt och modernt inredd och har gott om plats för både små och medelstora sällskap. Skulle du hellre ta med dig maten hem eller ut på en picknick erbjuder de självklart även take away och du kan både ringa i förväg eller beställa maten på plats. Besök gärna deras webbplats när du är sugen på sushi i Haninge för att ta del av deras inspirerande och tilltalande meny!