Sugen på en förändring? Boka ett besök hos Magic hands!

Magic Hands

Hösten är en tid för förändring, oavsett om det gäller nya kostvanor, en ny träningsform eller en ny look! Unna dig själv en härlig uppfräschning och boka en tid hos Magic hands i Haninge och låt dem utföra sin magi på ditt hår. Ibland räcker det med att bara klippa topparna för en att uppnå en fräsch känsla inför den nya säsongen, medan man ibland är sugen på en lite mer drastisk förändring. Fortsätt att läsa detta inlägg för att ta del av några av säsongens hetaste hårtrender och varför du bör boka ditt besök hos just Magic hands!

Höstens hårtrender hos Magic hands i Haninge

Precis som naturen byter färg i takt med att temperaturerna sjunker och dagarna blir kortare så är hösten en utmärkt tid för förändring även när det kommer till din frisyr. Det blir hög tid att göra sig av med den solblekta färgen och de slitna topparna och i stället fräscha upp längderna med nytt liv och glans. För att ge dig lite inspiration om hur du kan förändra din look följer här några av de trender som kommer att ta plats denna höst:

Illuminage – Balayage har länge varit en stor favorit när det kommer till hårtrender och har inga tankar på att försvinna. Men något som även kommer att slå stort är illuminage där man, istället för att skapa en mjuk övergång mellan den naturligt mörka hårbotten och ljusa slingorna som vid balayage, framhäver de olika nyanserna med tydliga kontraster för en extra lyxig och glänsande look.

Varmare nyanser – Under sommaren strävar många mot kalla och rågfärgade nyanser, vilket gör att det under hösten känns extra härligt att gå mot det lite varmare och djupare. Det blonda svallet får gärna gå åt en mer beige eller gyllene nyans, medan de mörka håren kommer att se extra lyxiga ut med en underton av hasselnöt eller koppar. Och en stor fördel med detta är att det är betydligt lättare att underhålla en varm hårfärg än en kall!

Vilda lockar – Låt håret ta plats i höst och satsa på en frisyr med rufsiga och ostyriga lockar i olika lager! Framhäv dem gärna med ljusreflekterande slingor och styla dem på ett sätt som matchar din personlighet. Har du naturliga lockar? Lyllos dig! Lägg då undan plattången i höst och satsa på hårprodukter anpassade för lockigt hår för att forma dem på bästa sätt.

Besök Magic hands i Port 73 under följande öppettider

På Magic hands har de självklart full koll på vilka hårtrender som råder för tillfället och de duktiga frisörerna kommer att hjälpa dig att uppnå det resultat just du är ute efter. De arbetar bara med högkvalitativa produkter och besitter stor kunskap och lång erfarenhet inom frisörbranschen, vilket gör att du alltid kan känna dig trygg när du slår dig ner i stolen. Gör dig redo för hösten och besök Magic hands i Port 73 under följande öppettider:

Mån-fre: 10:00-20:00

Lördag: 10:00-18:00

Söndag: 10:00-18:00

Magic hands erbjuder även drop in så att du enkelt kan svänga förbi salongen precis när det passar dig!