SUBWAY HANINGE

Subway restaurang i Haninge | Port 73

Smörgåsälskarens paradis! Här hittar du ett smarrigt utbud av diverse smörgåsar för hela familjen!

Hos Subway Haninge görs din måltid iordning framför dina ögon precis som du själv vill ha den. Välj mellan ett stort utbud av grönsaker, sallader, bröd, kött, kryddor och dressingar. Samtliga subs och sallader görsa iordning på beställning hos oss på Subway Haninge.

Brödet till de världsberömda mackorna bakas varje dag och grönsakerna är alltid färska och fräscha. Välkommen till Subway Haninge för en snabb, nyttig och god måltid för hela familjen. Aktuella öppettider för Subway i Port 73 hittar du längst ner på sidan.

Subways fantastiska historia och målbild

Subway grundades 1965 av collegestudenten Fred DeLuca och kärnfysikern Peter Buck i Bridgeport Connecticut som ett sätt att finansiera Fred DeLucas collegeutbildning. Visionen var att servera färska, prisvärda subs som gjordes i ordning framför ögonen på den väntande kunden.

Idag är Subway världens största smörgåskedja med över 44 000 restauranger över hela världen. Sedan starten 1965 har vi haft som målbild att erbjuda ett bättre, bredare och nyttigare utbud med fler kalori- och fettsnåla alternativ än andra snabbmatskedjor. Trots Subways långa historia står vi inte still, utan vi vill alltid utveckla våra menyer. På Subway Haninge i Port73 arbetar vi kontinuerligt med att utveckla erbjudanden för att du somvår kund ska få en så trevlig smakupplevelse som möjligt. Vi är det ledande alternativet för människor som är sugna på en snabb, god och nyttig måltid som passar alla. 

SUBWAY HANINGE – LUNCHRESTAURANG MED HUNDRATALS SMAKER

Oavsett vad du känner för att äta just idag finns ett flertal olika färdiga menyer på Subway i Haninge som nästan garanterat passar dig. Testa till exempel vår omåttligt populära Chicken Teriyaki, eller varför inte en Italian BMT med salami, pepperoni, skinka och dina favoritgrönsaker. På Subway erbjuder vi alltid Sub of the Day ー en läcker smörgås till ett extra bra pris. Subways priser och sortiment varierar från restaurang till restaurang, besök vår restaurang i Port 73 för att se aktuella priser och meny.

Om du inte känner för en färdig meny är det bara att testa dig fram mellan hundratals smakkombinationer. Vi erbjuder alltid ljust bröd, olika fullkornsalternativ och glutenfria subs. På Subway Haninge finns alternativ som är vegetariska, veganska, eller med kött. Välj mellan antingen grillad sub eller avnjut din favoritmacka precis som den är. Självklart har Subway Haninge flera olika goda snacks och tillbehör till din fräscha sub. Man kan inte kalla sig för en snabbmatsrestaurang utan ordentliga, mumsiga tillbehör. Förutom läsk och vatten kan du välja mellan krispiga chips, läckra kakor, fräscha sallader eller färsk frukt till din meny. 

Äter du ofta hos oss är det en bra idé att ladda hem Subway-appen för att kunna ta del av exklusiva erbjudanden, få inspiration till goda måltider och samla poäng för att kunna äta gratis subs hos oss. Är du hungrig och känner dig sugen på något nyttigt, fräscht och snabbt? Stanna till hos oss på Subway under din shoppingrunda i Port 73!

Här nedan hittar du aktuella öppettider för Subway Haninge.

Du vet väl om att vi förutom take away erbjuder catering?

Upptäck även andra restauranger i Haninge