SUBWAY HANINGE

Subway restaurang i Haninge | Port 73

Smörgåsälskarens paradis! Här hittar du ett smarrigt utbud av diverse smörgåsar för hela familjen!

Hos Subway Haninge görs din måltid iordning framför dina ögon precis som du själv vill ha den. Välj mellan ett stort utbud av grönsaker, sallader, bröd, kött, kryddor och dressingar. Samtliga subs och sallader göra iordning på beställning. Brödet till de världsberömda mackorna bakas varje dag och grönsakerna är alltid färska och fräscha. Välkommen till Subway Haninge för en snabb, nyttig och god måltid för hela familjen.

Subway grundades 1965 av Fred DeLuca i Bridgeport Connecticut. Idag är Subway världens största smörgåskedj med över 44 000 restauranger över hela världen. Sedan starten 1965 har vi haft som målbild att erbjuda ett bättre, bredare och nyttigare utbud med fler kalori- och fettsnåla alternativ än andra snabbmatskedjor. Trots Subways långa historia står vi inte still, utan vi vill alltid utveckla våra menyer. På Subway i Port73 arbetar kontinuerligt med att utveckla erbjudande för att vår kund ska få en så trevlig smakupplevelse som möjligt. Vi är det ledande alternativet för människor som är sugna på en snabb, god och nyttig måltid som passar alla.

Subway Haninge – Lunchrestaurang med hundratals smaker

Oavsett vad du känner för att äta just idag finns ett flera olika färdiga menyer på Subway i Haninge som nästan garanterat passar dig. Till exempel vår omåttligt populära Chicken Teriyaki, eller varför inte en Italian BMT. Om du inte känner för en färdig meny är det bara att testa dig fram mellan hundratals smakkombinationer. På Subway restauranger i Haninge finns alternativ som är vegetariska, veganska, eller med kött. Välj mellan antingen toastad macka eller kall. Självklart har Subway Haninge flera olika goda snacks och tillbehör till din sub. Man kan inte kalla sig själva för snabbmatsrestaurang utan ordentliga, mumsiga tillbehör. Förutom läsk och vatten kan man välja mellan chips, kakor, sallader eller frukt till sin meny. Stanna till hos oss på Subway under din shoppingrunda!