SPORTSON HANINGE

Välkommen in till Sportson Haninge i Port 73 – ditt köpcentrum i Haninge.

Tel: 08-777 26 15
Epost: haninge@sportson.se
Hemsida: http://www.sportson.se

Sportson började sin resa 1979 i en lokal på Avenyn i Göteborg och har idag butiker runt om i Sverige. Sportson i Haninge säljer produkter från kända varumärken, och erbjuder alltid hög kvalitetsnivå. Sportson i Port 73 har dessutom sin egen verkstad. Här kan du lämna in din cykel för service och reparationer hos den erfarna och kompetenta personalen, och oftast kan du hämta ut din cykel redan nästkommande vardag. Naturligtvis hittar du även ett stort utbud av olika tillbehör som cykelhjälmar, kläder, lås, pumpar och liknande hos oss. Vi brinner för cyklar och cykling och strävar i alla lägen efter att du som kund ska få tillgång till de bästa produkterna och tjänsterna inom området.

Oavsett om du mest cyklar kortare sträckor till vardags, kör tuff terräng- eller landsvägsträning eller är ute efter olika lösningar till dig och familjens övriga medlemmar så hittar du alltid det du söker hos Sportson i Port 73. Vi har också ett stort utbud av olika elcyklar för mesta möjliga komfort. Cykling är en fantastisk aktivitet för alla och vi vill göra det möjligt för fler att njuta av en optimal cykelupplevelse.

Vi vill alltså vara en återförsäljare av cyklar som kommer till användning och blir ett viktigt tillskott i våra kunders liv. Det innebär också att vi tar stort ansvar över det slitage och reparationsbehov som uppstår i samband med aktivt bruk. Den skickliga personalen i vår verkstad erbjuder alltid fullservice och ger din cykel den omtanke den förtjänar. Dessutom har vi tagit fram fyra olika servicepaket som du kan välja bland, utifrån just dina behov. Passande för alltifrån grundläggande insatser till mer omfattande service för den som exempelvis vill preparera sin cykel inför tävling. Förutom detta har du alltid möjlighet att köpa till en punkteringsförsäkring som innebär att vi tar hand om alla dina punkteringar under 1 års tid.
Slang och arbete ingår då alltid.

Cyklar är en viktig del av barnens liv och vardag och både kvalitet och säkerhet är avgörande faktorer i samband med inköp av cyklar för barn. Vi erbjuder alltid ett stort utbud av cykellösningar för barn i olika åldrar, och erbjuder naturligtvis i alla lägen inbytesgaranti vid köp av barncyklar.