SKOPUNKTEN HANINGE

Skopunkten Haninge logotyp | Port73

Välkommen in till Skopunkten och Port 73 Köpcentrum i Haninge redan idag!

Tel: 08-120 721 41
Hemsida: http://www.putfeetfirst.com/se/skopunkten

Öppettider: Måndag – Fredag: 10-20, Lördag – Söndag: 10-18

Skopunkten Haninge – Välkommen till Port 73

Med sina låga priser ger Skopunkten i Haninge dig möjlighet att köpa många par skor som du kan använda vid alla tillfällen. I vårt sortiment finner du skor som täcker skobehovet för hela familjen. Stövlar för regniga dagar, pumps för festen, sneakers när det ska vara bekvämt, och snyggare skor för jobbet. Utbudet hos Skopunkten är modernt och funktionellt. Vår engagerade och serviceinriktade personal hjälper dig givetvis med att hitta skor efter dina behov och din stil, och du kan även köpa hem skotillbehör som hjälper dig att hålla skorna fina länge.

Skopunkten i Port 73 brinner för att du som kund alltid ska hitta skor för just din smak, och just ditt sammanhang. Alltid med många valmöjligheter och till låga priser. Alla har rätt till snygga skor i bra kvalitet och vårt mål är att våra besökare i alla lägen ska känna att vårt utbud bidrar med något extra utan att inköpen för den sakens leder vidare till en tömd plånbok.

Det bästa med stil och smak är att den är så individuell. På så vis uppstår personliga modeuttryck där olika delar av garderoben kan varieras i all oändlighet.

Skopunkten i Port 73 strävar efter att vara en källa till inspiration och bidra till kundernas egna, unika uttryck. Dessutom erbjuder vi många populära skor för dig som föredrar mer tidlösa designalternativ. Du som har behov av både mer utmanande, trendiga och klassiska lösningar kan alltid vinna mycket på att köpa fler par skor på samma gång hos oss. Vi erbjuder nämligen alltid 3 par skor för priset av två eller halva priset på de billigaste skorna när du köper 2 par skor. Bättre än så kan det knappast bli.

Skopunkten i Port 73 har också specialerbjudanden!

För dig som vill spara ännu mer pengar finns det mycket att vinna på att bli medlem i kundklubben FEETFIRST Friends. Som medlem får du bonus på allt du handlar och löpande ta del av olika erbjudanden, klubbpriser, inspiration, trendtips samt inbjudningar till olika events, klubbkvällar och tävlingar. Detta är extra förmånligt för dig med behov av skor till flera familjemedlemmar.

Skopunktens produktutbud riktar sig till alla åldrar och för de yngre kunderna har vi många skor som inte bara är snygga och sköna utan dessutom funktionella. För alla former av aktiviteter.