Skopunkten Haninge – Allt för Skoälskaren

Sko samling vid Skopunkten Haninge

Skopunkten i Haninge ska alla – barn, ungdomar, vuxna och äldre – kunna hitta sina nya favoriter till samtliga tillfällen, med både tunn eller tjock plånbok. Oavsett om du är ute efter ett par dansvänliga klackar till festen, ett par snygga sneakers till jobbet, gummistövlar till regniga dagar eller tofflor att mysa runt i hemma, har Skopunkten i Port 73 skorna för dig. I deras sortiment finns alla typer av skor i olika stilar för att passa just dig, dessutom har de alltid fantastiska priser och erbjudanden som passar både familjen och skoälskaren.

Barnskor hos Skopunkten i Port 73

Under barnets första två år kan fötterna växa omkring 2 centimeter per år. Ju äldre barnet blir desto mindre växer fötterna. Fötterna hos barn mellan 2-3 år växer cirka 1,5 centimeter per år och äldre barns fötter växer omkring 1 centimeter årligen. Barns snabba tillväxt gör att de under vissa perioder avverkar skor på löpande band. Vilken tur att Skopunkten erbjuder prisvärda barnskor!

Små barn säger inte alltid till när skorna är för små, se därför till att mäta fot och skor regelbundet. Om det är mindre än 5 millimeter kvar framför tårna är det dags att köpa nya barnskor hos Skopunkten.

Svensk design och minskad miljöpåverkan 

Skopunkten i Port 73 jobbar ständigt för att utvecklas så att det ska kännas fortsatt bra och roligt att shoppa hos dem. Det lägger därför ett stort fokus på att anpassa och utveckla deras sortiment genom att minska dess miljöpåverkan. De har förbättrat livslängden och kvaliteten på deras skor genom nya hållbara materialval och smartare design – något som är bra både för planeten och för dig som kund som slipper köpa nya skor lika ofta. Dessutom är över 90% av alla sålda skor på Skopunkten designade i Varberg.

De senaste åren har de också minskat deras klimatutsläpp genom att ha förbättrat deras transporter. Idag samordnar de sina transporter samt sampackar produkter för att minimera antalet stopp och öka effektiviteten. Skopunkten i Port 73 och övriga Skopunkten-butiker jobbar ständigt för att minska deras klimatavtryck.

Ta del av fina erbjudanden och få bonus på ditt köp

Skopunkten Haninge är medvetna om vikten av att ha rätt skor vid rätt tillfälle. Därför erbjuder de alltid 3 par skor till priset av 2 eller 50% rabatt på de billigaste skorna när du köper 2 par skor. Detta erbjudande är perfekt för dig som vill köpa flera par skor till dig själv eller till hela familjen. Kanske funderar du på att ge bort skor i present till en kompis eller partner, eller har du barn som växer och du behöver uppdatera skogarderoben ofta? På Skopunkten i Port 73 finns alla typer av skor till alla tillfällen, oavsett om dem är till dig eller en kär vän eller familjemedlem. 

Vill du ta del av ytterligare erbjudanden kan du dessutom gå med i deras kundklubb FEETFIRST Friends och ta del av andra klubbpriser, exklusiva erbjudanden, trendspaningar och inspiration samt få förtur på rea.

Öppettider Skopunkten Haninge 

Skopunkten Haninge öppettider är 10:00-20:00 på vardagar och 10:00-18:00 på helger. Tack vare de generösa öppettiderna ger det dig gott om tid att prova ut de skor du vill ha både efter jobbet eller under helgen. Vänligen se samtliga öppettider

Skopunkten Haninge ligger i ett köpcentrum är det smidigt för dig att hitta en matchande outfit till dina skor från någon av våra klädbutiker. Eller varför inte ta en paus och njuta med en fika eller lunch på någon av våra restauranger och kaféer.

Varmt välkommen in till Skopunkten i Port 73 för att hitta dina nästa favoritskor!