Bor du i Skogås? Våra butiker är drygt 10 minuter bort

Skogås butiker | PORT 73

Har barnen vuxit ur sina kläder, behöver din partner nya skor eller fattas någon inredningsdetalj i vardagsrummet? Eller vill ni helt enkelt äta gott, låta barnen göra sig av med överskottsenergi och handla mat inför helgen? Ta riksväg 73 så når ni ett lagom stort köpcentrum på mindre än en kvart. Port 73 har något för hela familjen ー inklusive familjens fyrbenta medlemmar.  

Då är Port 73 det bästa valet

Köpcentret Port 73 ligger 8 kilometer söder om Skogås. Med butiker som exempelvis Lindex, Dressmann, Intersport, Cervera, Arken Zoo och Jula finns något för alla behov och tillfällen. Förutom drygt 25 butiker, har du också 9 restauranger att välja mellan. Här finns också gym, en trampolinpark, frisörsalonger och en salong för nagelvård.

Fem situationer när Port 73 är ditt bästa val

  1. När du är på väg hem från jobbet och minns att kylskåpet ekar tomt där hemma. I vårt köpcentrum kan du handla mat på Coop eller Willys ー eller varför inte bara strunta i alla prestationskrav och köpa med dig vällagad mat från en av alla restauranger som är samlade under samma tak? Vi har allt från asiatiskt till italienskt, turkiskt, mexikanskt och självklart hittar du också matiga subs och grillade burgare hos oss.                                                                                                                                                                                                           
  2. När det ösregnar ute och du har ärenden att uträtta. Ingen blir glad av att handla drypande våt. Spring till bilen och ta riksväg 73 till Port 73 istället. Här kan du besöka apoteket, handla nya kläder och skor till hela familjen, köpa sågspån till hamstern och liva upp hemmet med nyutslagna blommor.                                                                                                                                                                       
  3. När du vill ta hand om dig själv. Alla behöver vi några timmar för oss själva ibland ー speciellt om det är mycket på jobbet, i skolan eller fullt ös hemma. Ett vinnande koncept är en stunds träning på gymmet, följt av ett besök hos frisören, en tur till nagelsalongen och sedan en god måltid eller en rykande kopp kaffe.                                                                                                                                                               
  4. När familjen vill göra något roligt tillsammans. Det är lätt hänt att fastna framför skärmar och plötsligt har hela dagen gått. Ta vara på helgen eller eftermiddagen och gör något roligt tillsammans! Ta en tur till trampolinparken Hop N Pop för att trotsa tyngdlagen ー tillsammans. Fyll på energi hos en av våra restauranger eller handla till en riktigt god helgmiddag i en av våra matbutiker.                     
  5. När du vill träffa dina vänner. Slipp trängas i ett trångt rum eller i en liten etta ー träffa vännerna i ett köpcentrum istället. Då kan ni ta en avslappnad fika, snacka, titta på folk eller köpa en ny outfit inför helgen. 

Så, bor du i Skogås välj butiker och restauranger som alla ligger under samma tak. Hos Port 73 sparar du tid på att svänga förbi köpcentret på väg till eller från jobbet, kan umgås med familj och vänner, och får möjligheten att bli ompysslad. Välkommen till Port 73!