Shoppinghjälpen

SHOPPINGHJÄLPEN

Nu kan du handla hos oss på distans! Ring eller maila till Shoppinghjälpen, vårt initiativ för dig som vill handla på Port 73 även om du inte vill gå i butik just nu. Vi finns på plats den 7-11 december, 14-18 december, samt 21-23 december mellan 12-17.

Såhär fungerar det:

  • Förbered din shoppinglista
  • Ring 076-525 45 52 eller maila shopping@port73.se med din beställning. Via telefon eller mail hjälper vi dig att välja ut dina varor, som om du vore i butiken. Vi stämmer av varor och pris innan vi går vidare med din beställning.
  • Swisha summan till 123 26 146 26 (Shoppinghjälpen Port 73)
  • När vi har fått din betalning kan hämta dina varor vid vår pick-up point vid entrén till Skopunkten. Du kan även få de utlämnade på parkeringen i anslutning till entrén. Ring oss så kommer vi.
  • Du kan även få din beställning hemlevererad. Vi levererar vardagar mellan 17-18, med reservation för fullbokningar.

Vår personal följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer. För lista med de som inte är med i tjänsten, se längst ned på sidan.

Varmt välkommen med din beställning!

KÖPVILLKOR OCH INFORMATION

När kan jag beställa?

Gör din beställning senast klockan 17 för att hämta upp samma dag eller dagen efter. Vi reserverar oss för eventuella förseningar och erbjuder ingen kompensation om så sker. Vid högre tryck än förväntat förbehåller vi oss rätten att neka beställningar. Vid eventuellt avbokning efter lagd beställning tillämpas regler för retur enligt våra köpvillkor.

Vad kan jag beställa?

Vi kan endast hantera beställningar som kan bäras av en person. Du kan beställa från alla öppna butiker i Port 73 med undantag för läkemedel, spelkuponger, tobak, eller andra varor med åldersgräns, varm mat, kyl- och frysvaror samt varor från livsmedelsbutiker. Våra livsmedelsbutiker har egna tjänster för upphämtning och leverans, läs mer på deras respektive hemsidor. Flera av våra restauranger är anslutna till andra tjänster för hemleverans, kontakta dem för beställning. Medlemskap, rabattkuponger eller presentkort kan ej användas.

Behöver jag handla för ett visst belopp?

Minimibeloppet för en beställning är 250 kr och maxbelopp är 2500 kr. Eftersom vi använder Swish som betalningssätt för denna service kan du inte betala med presentkort, kontanter eller övriga betalningsmedel.

Vad gör jag om jag vill returnera eller byta en vara?

Med din beställning medföljer samtliga butikskvitton. Vi kan tyvärr inte hjälpa till vid retur utan ber dig kontakta butiken på egen hand. För byten och öppet köp gäller respektive butiks köpvillkor, vänligen observera att du kan komma få ett tillgodokvitto eller liknande vid återköp beroende på butikens policy. Köpet sker mellan dig som kund och butiken du valt att handla i. För eventuella returer, byten eller liknande gäller butikens villkor, och du kontaktar butiken för detta. Det är den enskilda butiken som vid returer bestämmer om kunden ska få pengarna tillbaka eller ett tillgodokvitto. Detta på grund av att det inte är kundens betalkort som använts vid köpet.

GDPR – behandling av dina personuppgifter

Genom att låta DollyEvent handla i butik å era vägnar samtycker du till att vi hanterar och sparar dina personuppgifter.

Vi samlar in dina personuppgifter för att kunna fullgöra vår del av avtalet/tjänsten i form av att genomföra köpet. För att vi ska kunna hantera och köpa dina varor behöver vi samla in personuppgifter i form av för- och efternamn och telefonnummer. Nämnda uppgifter får vi per automatik genom din Swish-betalning. I de fall vi levererar hem även address som tillhandahålles av köparen.

Vi kommer inte att överföra eller sälja dina personuppgifter till tredje part.

Vi sparar dina personuppgifter så länge det är relevant för syftet som de samlades in för.

Du har närsomhelst rätt att begära ett utdrag på vilka personuppgifter vi sparat om dig genom att skriftligen begära ett registerutdrag till vår kundtjänst på mejl shopping@port73.se. Du har även rätt att närsomhelst kräva att vi rättar felaktiga eller ofullständiga personuppgifter.

 

Här kan du inte använda Shoppinghjälpen:

Efendi 73 (för att beställa från Efendi, se här!)

 

Med reservation för förändringar.