Shoppa på Holland and Barrett i Haninge

Bästa kosmetika och drogbutik i Haninge

Vill du må bra på både in- och utsida är ett besök till en Holland and Barret-butik ett måste. Den brittiska kedjan har hela 145 års erfarenhet inom kosttillskott- och hälsobranschen och kommer alltså kunna erbjuda dig det mesta du behöver för ett friskt och hälsosamt liv. Nedan följer 5 anledningar till varför du bör shoppa från Holland and Barrett.

 

  1. Holland and Barrett erbjuder ett stort utbud av olika produkter

 

En av de stora fördelarna med just Holland and Barrett är att de har ett otroligt stort sortiment av produkter. Det gör att du i de allra flesta fall inte behöver leta runt i olika butiker för att hitta det du är ute efter. Välj bland hela 1000 typer av vitaminer, mineraler och andra näringstillskott där alla är framtagna med stort fokus på hög kvalitet. I sortimentet hittar du även hälsosamma matprodukter, naturlig hudvård och effektiva sporttillskott och det förnyas ständigt med nya innovativa och spännande produkter.

  1. Holland and Barrett erbjuder prisvänliga produkter

Trots att Holland och Barrett erbjuder produkter av hög kvalitet kan du lita på att de säljs till riktigt bra priser. Det gör att du kan känna dig trygg med ditt köp och lita på att du får mycket produkt för pengarna.

  1. I Holland and Barrett-butikerna finns kunnig och serviceminded personal

I och med sin långa erfarenhet på hela 145 år inom hälso- och kosttillskottsbranschen kommer du mötas av kunskap och expertis utöver det vanliga. Alla som jobbar i deras butiker måste genomgå en utförlig utbildning som ger den kompetens inom kost- och produktrådgivning som krävs. Dessutom får de kunskap om egenvård, sjukdomar, naturläkemedel och nutrition för att kunna ge rätt rekommendationer till rätt kund.

  1.  Produkterna från Holland and Barrett är bra för din hälsa

Som du säkert förstått vid det här laget ligger fokuset hos Holland and Barrett på att förbättra din hälsa. Med produkter för både det inre och det yttre har du möjlighet att boosta din kropp till att bli sitt bästa jag.

  1. Holland and Barrett finns på många platser

Den brittiska kedjan har 1368 butiker i 16 länder över hela världen, varav 20 stycken finns i Sverige. I Stockholm har de butiker nära Haninge, Solna, Alvik och i innerstan, men det lär dyka upp ännu fler inom den närmsta framtiden.

Hitta en Holland and Barrett-butik i Haninge

Holland and Barrett erbjuder butiker i Haninge i Port73 och är perfekt för dig som bor i områdena kring Haninge, Tyresö eller Nynäshamn, men såklart också för dig som besöker köpcentrumet för dess goda shopping- och restaurangutbud.