SEQRET HANINGE

Välkommen in till Seqret i Port 73 – ditt Köpcentrum i Haninge.

Tel: 08-715 40 44
Epost: info@seqret.se
Hemsida: https://mymall.se/stockholm/butiker/seqret

Vi är klädbutiken i Port 73 med det lilla extra. Hos Seqret i Haninge hittar du kläder, väskor och accessoarer för kvinnor i alla åldrar och tillfällen. Vi erbjuder alltid prisvärda kläder som passar lika bra till vardag och fest som till fina middagen, kontoret eller kanske dejten. Här hjälper personalen dig gärna med tips och råd hur du kan klä dig vid olika tillfällen. Tjejerna hos Seqret Haninge hälsar att de hoppas ni gillar sortimentet de erbjuder och att ni inte låter det vara en Seqret utan för det vidare till era vänner.

Seqret i Port 73 är en mångsidig butik som brinner för kundernas lika fartfyllda, mångsidiga liv och dagar där bara en varierad garderob räcker till. En garderob som enkelt kan byta färg form och uttryck men samtidigt motsvarar kundernas önskemål och bekvämlighet. Ett besök hos Seqret kan ta din stil vidare, eller inspirera dig att förnya delar av den. Förlita dig på kunnig personal som hjälper dig att hitta rätt och gärna svarar på eventuella frågor.

Vi guidar dig till kläder att må bra i, för kvinnor som alltid vill vara redo för nästa äventyr.

För dig som håller på att förbereda dig för fest så hittar du också alltid kosmetika som exempelvis läppstift, läppglans och nagellack i vår butik. Utbudet av dessa produkter är naturligtvis alltid uppdaterat med de senaste färgerna för just aktuell säsong.

Oavsett ålder, humör eller smak så hittar du alltid något hos Seqret. Du som gillar klassiska snitt är lika mycket välkommen som partypinglan på jakt efter senaste, färgstarka trenden. Dessutom kan du alltid vara säker på att våra priser är för alla och regelbundet rear vi ut säsongsplagg till kraftigt nedsatta priser. Vi tycker visserligen att mode i sig självt är väldigt kul, men att fynda mode är faktiskt ännu roligare.

Vår som höst och vinter som sommar sållar vi ut guldkornen ur den stora modekartan. Så, ta med vännerna på shoppingtur redan idag. Trots vårt namn så gillar vi att höras och synas genom våra kläder och ett besök hos oss livar upp vilken dag som helst.