Samla kraft på bekväma restauranger i Haninge

Nu under den mörkare tiden av året är det många som börjar känna sig lite tröttare och som påverkas av de kortare dagarna.

Under perioder som dessa är det viktigt att lyssna på kroppens signaler. Sakta ned och pausa den där vardagliga stressen  Ett bra tips är till exempel att inte skynda hem direkt efter jobbet för att laga ihop middag. Unna dig istället ett besök på någon av alla lugna och mysiga restauranger i Haninge. Här kan du och en vän luta er tillbaka, njuta av er favoritmeny och samla ny energi.

Vila och mat är två helt avgörande faktorer för att vi nordbor ska klara av den här mörka tiden på året och nu är det viktigare än någonsin att fokusera på näringsrik kost som fisk, grönsaker och vitaminrika frukter. På så sätt bygger du också upp immunförsvaret så att det står stadigt inför hösten och vinterns alla smittor.  Välj till exempel smakrik sushi i Haninge, och få i dig alltifrån d-vitamin och selen till nyttiga fetter.

Fler tips på nyttiga maträtter som ger ny energi under kalla höstdagar hittar du här nedanför:

Sallader

Sallad behöver inte nödvändigtvis bara handla om blad och tradiga morötter. Tvärtom finns det nu ett stort utbud av fantasifulla och spännande sallader med mumsiga och fräscha råvaror. Välj mellan matigare eller lättare varianter, och mellan vegetariska eller icke-vegetariska alternativ. Sallad är också en utmärkt lösning för dig med exempelvis gluten- eller laktosallergi.

Tofu och grönsaker

Tofu är en ingrediens som sedan tidigare varit ett vanligt inslag i asiatisk matlagning och som nu också vunnit mark i Europa och Sverige. Tofu är gjort på sojabönor, mycket rikt på protein och därför ett passande alternativ till kött. Kombinera med fiberrika grönsaker och exempelvis glutenfria glasnudlar. Nyttigt och gott!

Raw food

LCHF eller raw food är två alternativ för dig som vlll få i dig större andel näring och protein. Besök en salladsbar med ett stort utbud av färska råvaror och kombinera själv en välsmakande rätt av dina favoritingredienser. Nancys freshfood är ett café i Haninge med just den här typen av rätter.

Boosta kroppens reserver och immunförsvar med ny näring och energiinjektioner. Besök din favoritrestaurang i Port 73 i Haninge redan idag.

“Texten ovan är skriven i online-marknadsföringssyfte. Åsikterna är författarens egna och speglar inte nödvändigtvis åsikterna hos Port 73.”