Så hittar du plaggen för din stil i en av Port 73:s klädbutiker i Haninge

Klädbutiker Haninge

Hör du till dem som älskar att gå i klädbutiker i Haninge eller brukar du motvilligt ströva runt i butiken och plocka på dig plagg på måfå för att du måste byta ut dina slitna kläder? Om du hör till den senare skaran så vill vi bara tipsa dig om att shopping blir roligare, billigare och miljövänligare om du först hittar din egen stil. Så nästa gång du kliver in i en av Port 73:s klädbutiker i Haninge som Lindex, Kappahl, Dressmann eller Intersport vet du precis vad du ska leta efter. 

Fem tips för att hitta din stil

Att hitta din klädstil kan vara svårt om du inte vet var du ska börja. Därför har vi samlat fem tips för dig som är vilsen.

  1. Hitta någon som har en kropp som din. Leta upp en kändis eller någon i din närhet som du tycker klär sig snyggt och har samma kroppsform som du. Ta inspiration av hur den personen klär sig och ta gärna hjälp av butikspersonal eller en vän som du har förtroende för. 
  2. Hitta dina färger och nyanser. Testa kläder av olika färg och nyans för att se vilka färger som du trivs i och vilka som får dig att se urtvättad ut. Ta gärna smakråd av en ärlig vän. 
  3. Hitta dina trotjänare. Granska din garderob och se vilka plagg som du använder ofta (minst en gång var eller varannan vecka), sällan (en gång sedan du köpte dem) eller aldrig. Använder du ofta skjortor är det värt att satsa på kvalitetsmaterial nästa gång du behöver köpa en ny.
  4. Hitta det säkra kortet. Har du en skjorta/blus som passar alla tillfällen och som du känner dig lite extra snygg i? Låt den få en framträdande plats i din garderob och ta på dig det “säkra kortet” när du känner dig vilsen. 
  5. Hitta inspirationen. Spara kläder och stilar du gillar digitalt som en moodboard eller klipp ut bilder från modemagasin och klistra upp dem på ett papper för att få inspiration till framtida shoppingturer i någon av alla klädbutiker i Haninge.

 

Så hjälper stiltipsen dig att spara tid, pengar och minska klimatavtrycket

Att använda sig av de ovan nämnda fem stegen kan kännas som slöseri med tid, men det kommer att spara dig både tid och pengar när du besöker Port 73:s klädbutiker i Haninge i framtiden. När du vet vad du gillar och passar i får du färre valmöjligheter vilket gör att du snabbare hittar kläder som du verkligen vill ha. Att besöka ett köpcentrum när du ska handla kläder är smart ー med flera klädbutiker i Haninge under samma tak går shoppingen ännu smidigare. 

Att hitta din stil är snällt mot både plånboken och miljön eftersom du slutar köpa kläder som bara blir hängande i garderoben och satsar på några få trotjänare av hög kvalitet. För att hitta kläder som håller länge är det en bra idé att exempelvis titta efter premiumkollektionen hos Dressmann eller leta efter kläder som är tillverkade av så få olika material som möjligt (välj gärna 100 procent bomull framför materialblandningar).  

 

Varmt välkommen att besöka någon av våra klädbutiker i Haninge!