Port 73 i Haninge – butiker för många behov

Visst känns det tryggt att ha nära till Port 73 i Haninge med butiker som har det mesta som rör era olika behov. Förutom ett stort modeutbud för många olika smaker så finns det flera Apotek i Haninge. Perfekt när någon i familjen blir sjuk och du snabbt behöver ha tag i receptbelagda eller fria mediciner som kan lindra symptomen.

Passa också på att köpa med dig en liten present i form av blommor, kort eller varför inte ett läsvärt magasin. Att vara sjuk är tråkigt och även den som är lite äldre uppskattar en värmande gest.

Men inte bara vår mänskliga familj behöver uppskattning. Även husdjur förtjänar att då och då stå i fokus, och i dessa lägen hittar du allt du behöver på någon av många Arken Zoo butiker runt om i landet. Hos Arken Zoo i Port 73 finns allt för hundar, katter, fiskar, fåglar och smådjur. Bland annat mat, leksaker, pälsvårdsprodukter, tillbehör och mycket, mycket mer. Naturligtvis är ditt husdjur också välkommet till butiken.

Följande är ytterligare en del av allt som du kan hitta under ett besök på Port 73:

Optiker

Glasögon handlar om mycket mer än bara ögonhälsa, det handlar också om trender, mode och möjligheten att kunna variera sitt uttryck från dag till dag beroende på sammanhang. I Port 73 hittar du din optiker i Haninge som med god kunskap och service hjälper dig till rätt lösning för dina behov. Här kan du också hitta nya solglasögon, antingen med eller utan styrka. Perfekt nu när den härliga men skarpa vårsolen äntligen börjar göra entré.

Sport & fritid

Snön har smält undan på de flesta platser runt om i landet, och gruset börjar äntligen sopas bort. Det är med andra hög tid att plocka fram cyklar och annan sportutrustning. I Haninge hittar du flera butiker med högkvalitativ sport- och cykelutrustning som passar utmärkt nu när väderleken börjar bli lite mer tillåtande.

Gym

Om det nu är tid för aktiv fritid, sport och utevistelse så är det också bra att stärka kroppen för dessa nya äventyr. Nordic Wellness i Haninge hittar du lokaler för både grupp- och individträning och engagerad personal som hjälper dig att uppnå just dina mål. Steg för steg mot bättre styrka och kondition.

Fördelen med ett köpcentrum som Port 73 är att det samlar så många olika butiker på ett och samma ställe. Det innebär att du kan göra många olika ärenden under ett besök. Här hittar du allt inom hälsa, mode, restaurangupplevelser, frisörer och mycket annat. Läs mer på www.port73.se.

“Texten ovan är skriven i online-marknadsföringssyfte. Åsikterna är författarens egna och speglar inte nödvändigtvis åsikterna hos Port 73.”