Port 73 samlar dina bästa restauranger i haninge på ett och samma ställe

En SIFO-undersökning som genomfördes 2015 visar att var tredje svensk upplever att god mat och dryck är det viktigaste för välmåendet, jämfört med lyckofaktorer som exempelvis resor, karriär och pengar.

Mat och dryck är med andra ord inte bara helt nödvändigt ur fysisk aspekt utan bidrar till att vi mår bättre även i ett större perspektiv. Möjligheten att sitta ned tillsammans med familj och vänner och socialisera under bekväma och trevliga former är betydelsefullt för personlig utveckling samtidigt som det ger en känsla av delaktighet och meningsfullhet.

Bra och serviceinriktade restauranger är ett tacksamt sätt att öka njutningsfaktorn ytterligare. Då slipper du själv laga maten och kan helt fokusera på att uppleva samvaron och alla smakerna direkt i nuet utan stress eller distraktioner. Restauranger och caféer som dessutom ligger tillgängligt och nära till hands innebär ytterligare fördelar rent bekvämlighetsmässigt och gör det möjligt att enkelt ta sig till bra menyer och matupplevelser utan vidare planering. I Port 73 köpcentrum finns flera restauranger som bidrar till ökat välmående hos kunder och besökare. Här följer några tips på restauranger i Haninge för dig som effektivt vill ladda batterierna under shoppingturen:

Fisk, skaldjur och chark

Mickes Fisk i Haninge är inte bara återförsäljare av högkvalitativ fisk, skaldjur, röror och andra delikatesser till matlagning i hemmet. Här serveras också delikata räkmackor, gratänger, smörgåstårtor, chark och mycket annat. De bästa smakupplevelserna från hav och land, för bästa välmående.

Hamburgare och snacks

Det är något alldeles speciellt med smaken av grillat. Det vet Burger King i Haninge som grillar alla sina hamburgare över öppen eld för bästa möjliga smak. Den varierade menyn inkluderar även fika, snacks, glass och milkshakes och självklart även anpassade rätter för de yngre medlemmarna i familjen. Burger King erbjuder också lekrum, vilket innebär en roligare upplevelse för barnen och en lugnare upplevelse för föräldrar och vuxna.

Italienska smaker

Genuin italiensk matlagning med pasta, pizza, grillad à la carte och kebab. Hos Al Forno i Haninge kan du alltid välja mellan ett stort utbud av mindre och större rätter, alltid gjorda på italienskt vis med mycket kärlek och smak. För den som är sugen på sallad erbjuder Al Forno alltid också många olika näringsrika och mättande sallader. Naturligtvis alltid tillagade med de allra bästa ingredienserna och råvarorna.

Shopping är så medryckande och roligt att det ibland kan vara svårt att avbryta. Men pauser är avgörande för mesta möjliga ork, och för att du ska kunna fatta rätt beslut. Att landa på en servering efter jobbet, är också det bästa sättet att skaka av sig dagens alla anspänningar och samla ny energi inför kommande utmaningar. Välkommen till någon av alla restauranger i Port 73, redan idag. Garanterat god service, smak och kvalitet för alla kunder och för bästa möjliga välmående.

“Texten ovan är skriven i online-marknadsföringssyfte. Åsikterna är författarens egna och speglar inte nödvändigtvis åsikterna hos Port 73.”