Port 73 – ett köpcentrum med många möjligheter

Den digitala utvecklingen har inneburit nya möjligheter för konsumenter att överblicka produktutbud och inspireras av nya trender på ett globalt plan.

Genom sociala medier kan butiker och restauranger dessutom alltid interagera med sina kunder, samtidigt som kunderna kommunicerar med varandra via bland annat onlinerecensioner av produkter, bemötande eller tjänster.

Dessa förhållanden skärper kraven på butikerna som i alla lägen måste hålla sig ajour med kundernas önskemål och erbjuda rätt service vid rätt tillfällen. Den ökade konkurrensen som kommer med webben innebär också att butiker och verksamheter i alla lägen måste hitta sätt att sticka ut. Allt detta är i sin tur till fördel för konsumenterna som alltid kan förvänta sig bästa möjliga service och utbud i samband när de besöker den moderna tidens butiker.

Shopping i ett köpcentrum som Port 73 i Haninge underlättar kundens upplevelse ytterligare genom att butikerna då finns samlade på ett och samma ställe. Ett besök på en galleria innebär därmed alltifrån tillgänglighet, kvalitet och kundorienterad service, samtidigt som mångas behov kan tillfredsställas på samma gång. Oavsett om det handlar om kläder, hälsa, utseende, mat, dryck eller hushållsprodukter. Några av de många olika butiker och tjänster som kunderna har tillgång till under shoppingturen i Haninge beskrivs här nedanför:

Träning och fitness

Motion och träning är kanske inte något som alla väljer att ägna sig åt, men det är tveklöst någonting som alla mår bra av. Även i liten utsträckning. För att väcka träningslusten till liv räcker det ofta med att hitta den perfekta formen av aktivitet för just dig. Nordic Wellness i Haninge är då den ultimata lösningen. Med sina stora lokaler, högkvalitativa maskiner och många pass erbjuder de nämligen träning för hela familjens behov och smaker.

Baby och småbarn

När familjen växer uppstår också behov av helt nya produkter för att hantera den nya vardagen.  Babyproffsen i Haninge brinner för att fler ska få den bästa starten i livet och erbjuder ett varierat sortiment inom alltifrån barnvagnar, bilbarnstolar, skötbord och resesängar. Säkra, högkvalitativa lösningar som håller länge och som klarar av de många äventyr som små barn ger sig ut på.

Hår och skönhet

Port 73 erbjuder många olika tjänster inom hår och skönhet. Här hittar du till exempel alltid din bästa Frisör i Haninge som Hair & Cosmetic och Magic Hands, och oavsett om du bokar tid eller om det passar bättre med drop-in kan du alltid förvänta dig den bästa hårvården. Du som är intresserad av en ny frisyr, färgning, styling, skäggtrimning eller behöver nya produkter för bästa styling av ditt hår får alltid kompetent hjälp i Haninge.

Shopping, mat, fika, träning och underhållning i en stimulerande och uppiggande miljö. Det är bara en del av allt som du hittar i ditt serviceinriktade och mångfacetterade köpcentrum i Haninge, med butiker som alltid fokuserar på dina behov. Välkommen!

“Texten ovan är skriven i online-marknadsföringssyfte. Åsikterna är författarens egna och speglar inte nödvändigtvis åsikterna hos Port 73.”