Pollenallergiker? Få tips och råd på Apoteket hjärtat i Haninge

Med påsken i ryggen så går vi nu, genom aprilväder, mot den varmare årstiden med bestämda steg. Solen, ljuset och värmen väcker en önskan om att vistas utomhus längre stunder, och på uteserveringarna börjar det nu märkas en annan trängsel.

Många väljer också att ägna sig åt att göra i ordning trädgården, huset, balkongen eller åt att vårstäda bil och garage. Vill du ha tips och råd om hur du kan komma vidare med dina projekt på bästa sätt? Besök Port 73. I maj fokuserar våra butiker i Haninge på vårfix och då finns det också många chanser att inspireras till nya projekt.

Men, alla uppskattar inte vårens grönska lika mycket. Många allergiker kämpar just nu mot pollen och behöver allergimedicin för att orka ta sig igenom dagarna. Som tur är finns det vid det här laget ett stort utbud av receptfria mediciner för allergiker och på exempelvis Apoteket hjärtat i Haninge kan du få råd om hur du kan underlätta vardagen under allergisäsongen. Känner du igen dig? Här nedanför hittar du fler tips:

Gymträna

Du som gillar att träna utomhus, men som inte klarar av att jogga eller cykla under vårmånaderna, kan gå över till att träna på Nordic Wellness i Haninge. Där kan du också testa helt nya träningsformer och utveckla ditt välmående i helt nya riktningar.

Shoppa

Shopping i Port 73 är en annan bra inomhusaktivitet under de perioder då du verkligen måste hålla dig hemma. Eller ja, shopping, fika och smakfulla restaurangbesök är ju i ärlighetens namn något som passar bra hela året runt, oavsett hur mycket pollen det råkar vara i luften. Men lite extra kul är det ändå att uppdatera garderoben nu när de nya kollektionerna kommit in. Passa på, omfamna det lättare modet och packa ned vinterkläderna där de hör hemma – på vinden.

Mobil och surf

Det är inte bara i modevärlden som trenderna svänger, dagens mobiltelefoner kommer i många modeller och är allt du behöver för kommunikation och underhållning. Om du måste hålla dig inne för att slippa undan allergisymptomen, se då till att först utrusta dig med de bästa telefonerna, surfplattorna och accessoarerna hos någon av alla Tele 2 Butiker. Kolla in deras utbud i Port 73 redan idag.

Även den ljusare tiden på året har sina fläckar, kanske framförallt för allergiker. Men på ett köpcentrum som Port 73 kan du känna dig säker mot åtminstone pollen. Här finns dessutom något för alla i shopping- och restaurangväg. Läs mer på www.port73.se.

“Texten ovan är skriven i online-marknadsföringssyfte. Åsikterna är författarens egna och speglar inte nödvändigtvis åsikterna hos Port 73.”