Planerar du en stor fest? Besök Party Land Haninge för att inhandla allt du behöver på en och samma plats!

Party Land i Haninge

Har du en stor födelsedag som väntar runt hörnet? Eller vill du planera en överraskningsfest för någon du tycker om? Alla speciella tillfällen i livet förtjänar att firas lite extra, och då är Party Land i Haninge en utmärkt plats att besöka.

För att göra festen, kalaset eller maskeraden precis så där festlig och pampig som du önskar gäller det att gå all-in i dekorationerna. Kanske är du sugen på att piffa till hemmet med pynt i silver och guld för det stora nyårspartyt eller att förvandla altanen till en tropisk paradisstrand när du ska bjuda in vännerna till årets stora sommarfest? Med ballonger, dukar, väggdekorationer, flaggor och girlanger kan du ge platsen där festen ska hållas ett helt nytt utseende och på Party Land i Haninge hittar du allt du behöver samlat på ett och samma ställe! Fortsätt läsa för att få tips på vad du kan hitta i en partybutik och vilka dekorationer som är ett måste för alla de där speciella tillfällena i livet!

Ballonger

Något som verkligen hör hemma på såväl barnkalas som maskerader är massvis av ballonger i härliga färger! Oavsett om du besöker Partykungen eller en fysisk butik som Party Land i Haninge kommer du att mötas av ett brett och spännande utbud av ballonger i alla tänkbara färger, former och storlekar så att du enkelt kan välja ut de som bäst passar ihop med ditt tema. Blås upp dem med vanlig luft eller fyll dem med helium för en extra festlig känsla! Med ballonger kan du dessutom göra riktigt fina figurer eller formationer – testa till exempel  att göra en vacker ballongbåge för att välkomna dina vänner på bästa möjliga sätt.

Dörr- och väggdekorationer

Planerar du en maskerad eller en fest med ett speciellt tema? Då är ett tips att inhandla några häftiga dörr- och väggdekorationer från Party Land i Haninge. Med dem kommer du snabbt och enkelt att kunna förvandla hela utseendet i ett rum och få det att se ut att vara hämtat direkt ur en läskig skräckfilm eller en magisk Disneyfilm. Sätt exempelvis upp ett glittrande draperi i dörren för en häftig entré eller en bild av en mörk kyrkogård på väggen för en häftig fotobakgrund på halloweenfesten.

Produkter för en vacker dukning

En fest eller ett kalas är inte komplett utan en häftig dukning. Oavsett om du ska bjuda gästerna på snacks, dryck eller en hel middag gäller det att välja tallrikar, glas, bestick och dukar med omsorg för att skapa den känsla du är ute efter. På Party Land i Haninge hittar du mängder av snygga dukningsdekorationer och serveringstillbehör som genast kommer ta festen till en helt ny nivå! Satsa på bestick, tallrikar och bordsdekorationer i en och samma kulör för ett genomgående tema eller blanda flera färger, mönster och former för en personlig touch!

Förhoppningsvis har du nu allt du behöver för att göra din nästa fest så oförglömlig som möjligt! Skulle du behöva ytterligare vägledning kan du räkna med att personalen på Party Land alltid finns där för att hjälpa dig.