PARTYLAND HANINGE

Välkommen till Partyland Port 73 – ditt köpcenter i Haninge.

Tel: 08-741 02 22
Epost: haninge@partyland.party
Hemsida: www.partyland.party

Partyland i Port 73 är den självklara butiken när det är dags för fest eller andra tillställningar som kräftskiva, student eller babyshower. Här hittar du alla partytillbehör du kan tänka dig för att få till en lyckad fest. I sortimentet hittar du hattar, tutor, dekorationer, tallrikar, muggar, confetti, pinatas, heliumballonger och mycket mer! Med andra ord hittar du allt du behöver till kalas, fest, dop, bröllop, barnkalas i vår butik, som dessutom är bland de största i Sverige och har plats för mycket mer av allt! Du kan också designa dina egna heliumballonger med färg, form och kanske skriva någons namn på. Bara fantasin sätter gränser.

Vi på Partyland i Haninge brinner för festligheter och sammanhang där människor möts för att fira något. Vad det än må vara. Naturligtvis vill vi vara med på vägen och göra dessa ögonblick ännu mer speciella. Därför arbetar vi också hela tiden hårt för att du skall känna att vi i alla lägen strävar efter att hitta lösningar som passar just dig. Oavsett om det gäller val av bordsdukar, utklädnader till företagsevenemanget, barnkalasteman, skämtartiklar, spel eller smink.

Vårt koncept handlar om lek, skoj och fantasi. Därför kan vi också garantera att ett besök hos oss alltid livar upp och inspirerar. Du som har lösa planer på att anordna en fest kan alltid titta in hos oss och få massor med tips och förslag på aktiviteter och teman, bara genom att kika runt bland produkterna i vårt breda sortiment. För dig som är intresserad av att verkligen skräddarsy ett event så erbjuder vi dessutom alltid möjligheten att beställa ballonger med tryck eller text. Kontakta oss gärna i fråga om det eller andra specialbeställningar så kan vi återkomma direkt om utbud och pris. Vi kan också hjälpa till med uthyrning av heliumtuber och slushmaskiner – givna favoritinslag under barnkalaset.

Partyland har arbetat med fest- och partytillbehör sedan 1983 då den första butiken startade upp i Philadelphia. Nu, många år senare är vi världens största butikskedja inom produktområdet. Vår etablering och erfarenhet gör oss skickliga och vi strävar alltid efter att du ska känna att den bästa festen börjar hos oss.