Om oss

Välkommen till

Vår vision

Med ett varierat och relevant utbud av butiker och restauranger ska Port 73 erbjuda ett funktionellt sätt att lösa vardagslivets behov för människor från hela Södertörn.

Vi ska upplevas som en trygg, trivsam och vänlig plats, där tillgängligheten är god och vi visar stor lyhördhet för kundernas behov.

Hos oss är det enkelt att mötas och att göra sina inköp.

Butiker

Vi vill göra din vardag enklare genom att erbjuda allt på ett och samma ställe. Hos Port 73 hittar du allt du kan tänkas behöva oavsett om du är ute efter kläder, sportutrustning, böcker, leksaker, mat, apotek eller träning. Med ett brett utbud av butiker spelar det ingen roll vem du är. Hos Port 73 i Haninge kan du köpa nya leksaker till hunden, göra en storhandling eller köpa nya blommor till hemmet.

De flesta butiker har öppet 10-20 på vardagar och 10-18 Lördag och Söndag. Avvikande öppettider hittar du på respektive butikssida. Besök oss redan idag och uträtta alla dina ärenden på ett och samma ställe!

Restauranger

Hos Port 73 hittar du ett brett utbud av restauranger som passar hela familjen! Italiensk, asiatiskt och turkiskt är bara några exempel på otroliga matkulturer du kan uppleva hos restauranger i Port 73. Oavsett om du är vegetarian, vegan, gluten eller laktosintolerant så finns det restauranger som passar dig.

Ta en fika under shoppingturen och ladda batterierna eller upplev otroliga smaker med familj och vänner på någon av våra restauranger för en trevlig paus i vardagen. Oavsett vad du är sugen på så kan du hitta något som passar dig.

Öppettider på restauranger i Port 73 kan du hitta på respektive restaurangsida. Besök oss redan idag för att avnjuta mat från några av Haninges bästa restauranger!

Snabbfakta

I Port 73 hittar du allt du behöver på ett och samma ställe. Med ett brett utbud av butiker och restauranger finns något för alla i Port 73.

37000

kvm handelsyta

40+

Butiker & Restauranger

1000

Parkeringsplatser tillgängliga för dig

PORT 73 ägs av Niam VII Stationsfastigheter Port 73 AB

Follow a manual added link

Follow a manual added link