Olika butiker du kan hitta i Port 73, köpcentrum i Haninge

köpcentrum i Haninge

Bor eller befinner du dig på södra sidan av Stockholm är det en perfekt möjlighet att besöka ett köpcentrum i Haninge! Ett köpcentrum där du kan besöka ett stort antal olika butiker och därmed få alla dina ärenden avklarade på en och samma gång. Det låter smidigt, eller hur? För att ge dig en närmare inblick av vad du kan tänkas hitta i ett köpcentrum i Haninge kommer här en lista på några av de butiker som finns tillgängliga:

Matvarubutiker

Ett köpcentrum nära Haninge innebär att det är lätt att nå både kollektivt och med bil. Det gör det till en perfekt plats för den där vardagshandlingen efter jobbet när du behöver komplettera med några ingredienser inför middagen, eller för den stora veckohandlingen när du vill vara säker på att hitta allt som finns med på din inköpslista. Med flera matvarubutiker i ett och samma köpcentrum kan du dessutom välja att handla hos just din favoritaffär.

Butiker med hälsa och skönhet

När du behöver en ny mascara, köpa hälsotillskott eller få tips på nya hudvårdsprodukter kommer personalen i någon av butikerna inom hälsa och skönhet kunna hjälpa dig med tips och råd. Detta är en stor fördel med fysiska butiker gentemot onlinebutiker och du kan alltid räkna med att få professionell vägledning när du besöker ett köpcentrum i Haninge.

Leksaksbutiker

Barnens favorit kommer såklart vara de leksaksbutiker som finns i köpcentrumet! Med ett stort utbud av alltifrån gosedjur, dockor och de senaste figurerna från TV till böcker, penslar och modellera är det enkelt att hitta presenter för varje ålder och tillfälle.

Klädbutiker

Nu när våren tagit ett stadigt tag och sommaren snart är på ingång är det hög tid att uppdatera garderoben med nya fräscha plagg och accessoarer. Låt personalen hjälpa dig om du känner dig osäker för vad du ska ha på dig på en viss tillställning eller event!

Bokhandel

En välsorterad bokhandel är perfekt både för att köpa presenter, men också för att få tag i den där boken du så länge velat läsa.

Heminredningsbutiker

Självklart erbjuder ett köpcentrum i Haninge även butiker fyllda med inspirerande inredningsdetaljer och vackra möbler. Perfekt för när du bestämt dig för att göra om där hemma eller om du är i färd med att flytta hemifrån!

Sportbutiker

Sist, men inte minst, så har du även möjlighet att besöka någon av köpcentrumets sportbutiker med alltifrån utrustning och kläder till kvalitativa tillbehör och skor.

Hitta ett bra köpcentrum i Haninge

Det är enkelt att Hitta ett köpcentrum i Haninge. Port 73 läge gör att det är enkelt att nå både med bil eller kollektivtrafik och det tar endast cirka 20 minuter från Stockholm city. Ta med vännerna eller familjen och spendera en härlig dag tillsammans med härlig shopping och avsluta sedan med middag på någon av alla restauranger eller caféer! Eller varför inte passa på att boka in ett roligt träningspass på gymmet? I ett köpcentrum med detta stora utbud finns något för alla.