Bor du i Nynäshamn? Köpcentrum Port 73 är värt en omväg

Nynäshamn köpcentrum | Port 73

Bor du i Nynäshamn och vill köpa nya kläder, handla mat, träna eller införskaffa blommor? Välkommen till oss på Port 73! Vi har allt du behöver under ett och samma tak så att du kan spara tid när du ska uträtta dina ärenden. 

Shopping, mat och behandlingar

Fyra mil norr om Nynäshamn hittar du köpcentrum Port 73 som har allt du behöver. I stället för att åka fram och tillbaka till olika butiker kan du ta riksväg 73 till Haninge för att spara tid och energi. Med butiker för hela familjen kan du enkelt underhålla barnen på Hop n’ Pop eller TS Äventyr samtidigt som du kan uträtta dina ärenden. Utöver en aktivitetspark som passar de yngre så har vi butiker för alla.

Skönhet

Magic Hands och Hair & Cosmetics gör det möjligt för dig att fixa håret i samband med träningen, veckohandlingen eller shoppingturen. Eller varför inte fixa naglarna hos Mimi Nails medan barnen leker hos Hop n’ Pop? Oavsett vad du önskar finns skönhetsbehandlingar för alla hos oss på Port 73.

Kläder & skor

Dressmann, KappAhl och Lindex är bara några exempel på klädbutiker som finns i Port 73, och med butiker som Skopunkten och Deichmann kan du hitta nya skor oavsett årstid. Det spelar ingen roll om du behöver en kostym till studenten, en fin sommarklänning eller nya träningsskor 𑁋 Port 73 köpcentrum nära Nynäshamn har allt du behöver. 

Mat

Vill du äta god mat på restaurang eller kanske köpa mat till helgens fredagsmys? Nära Nynäshamn hittar du köpcentrum Port 73 som har både Coop och Willys samt ett brett utbud av restauranger. Är du sugen på italienskt, asiatiskt, turkiskt eller en kanske en god macka? Med ett varierande utbud finns restauranger för alla oavsett kost eller allergi.

Apotek, djuraffär, bokhandel och optiker 𑁋 Vi har allt du behöver

När vi säger att vi har allt du behöver under samma tak menar vi det. Utöver butiker för kläder, skor, mat och skönhet finns bland annat florister, optiker, mobilreparatörer och inredningsbutiker i köpcentret. På Nynäsvägen 21 i Haninge hittar du Port 73 𑁋 endast fyra mil norr om Nynäshamn. Det är värt en omväg när du kan uträtta alla ärenden under samma tak, och det är både enkelt och bekvämt när det är -10 grader eller när regnet vräker ner. Besök oss redan idag för att kunna träna, handla, äta och reparera din telefon på ett och samma ställe!