NORDIC WELLNESS HANINGE

Nordic Wellness logotyp i Haninge | Port 73

Välkommen till Nordic Wellness Haninge – ditt gym i Port 73.

Tel: 010-155 54 59
Epost: port73@nordicwellness.se
Hemsida: http://www.nordicwellness.se/

Öppettider

Måndag – torsdag 9 – 21
Fredag 9 – 19
Lördag 9 – 18
Söndag 9 -19

Medlemmar kommer in varje dag klockan 5-23

Nordic Wellness i Port 73 – Ditt gym i Haninge!

Ung som gammal är du välkommen att besöka våra renoverade, ljusa och luftiga lokaler. Alltid i toppskick och uppdaterade med den senaste och bästa gym- och konditionsutrustningen. Hos Nordic Wellness i Haninge möts du av en positiv, professionell och engagerad personal som är där för att hjälpa dig att uppnå just dina mål, vare sig du endast vill träna kondition eller styrka. Oavsett behov eller önskemål finns vi alltid där för dig och för din familj. 

Du hittar vårt gym i Haninge cirka 1,5 kilometer norr om Haninges centrum, där vårt systergym, Nordic Wellness Haninge Najadan, också ligger.

Om vårt gym i Haninge

Vi är övertygade om att de flesta uppskattar träning, om de bara hittar rätt aktivitetsform. Att erbjuda ett brett sortiment av träningsmöjligheter och 2600 kvadratmeter omfattande yta är därför ett sätt för oss att säkerställa att just du kan hitta det du söker hos oss. Maskinträning, fria vikter, crosscage, klättervägg och gruppträning med 65 pass i veckan är bara en del av det vi erbjuder. Om du bestämmer dig för att bli Nordic Wellness-medlem kan du alltid träna mellan 05-23.

Varje dag – året runt. Vid de tider som gymmet är obemannat kommer du alltid enkelt in med hjälp av kod och medlemskort via den obemannade entrén som du hittar vid Willys returstation. För den som inte har tränat på ett tag är det ofta lite svårt att komma igång med de nya rutinerna. Bland annat eftersom det inte alltid är så lätt att veta vad man ska inleda satsningen med. Då kan det vara bra med lite stöd och hjälp på traven. Som ny medlem hos Nordic Wellness i Port 73 erbjuds du därför alltid möjlighet att påbörja träningen mer strukturerat med hjälp av ett kostnadsfritt basprogram för hela kroppen. Steg för steg får du då anpassat stöd i hur du kommer vidare.

Vi på Nordic Wellness tycker också att föräldrar skall få plats på gymmet, utan att behöva ta hänsyn till tillgång på barnvakt. Därför är du alltid välkommen att ta med barnvagn in i våra lokaler när ni tränar, fram till klockan 14 på vardagar. För de lite äldre barnen anordnar vi också kurser i rörelseglädje för barn i åldrarna 2-8 år.