Nordic Wellness Gym – En perfekt plats att starta dagen på

gym i Haninge

Vill du komma igång med träningen och upprätthålla en hälsosam rutin? Ibland kan det vara svårare sagt än gjort. Vardagsbestyren kommer emellan och det kan vara svårt att hitta en stund som du kan tillägna helt till dig själv. En av de viktigaste sakerna är då att hitta ett gym som ligger nära där du bor eller jobbar för att själva transportsträckan inte ska bli ett hinder för din träning. Nordic Wellness gym i Haninge är därför ett utmärkt alternativ för dig som bor i eller i närheten av Haninge, Tyresö eller Nynäshamn och snabbt vill kunna ta dig till ett gym med gott om utrustning och professionell personal.

En stor fördel med detta gym i Haninge är att det ligger i en galleria med mängder av butiker, mataffärer och annat serviceutbud runt omkring. På så sätt kan du få träningen och veckohandlingen klara på en och samma plats! Perfekt för dig som har ett tajt vardagsschema och en hungrig familj som väntar där hemma.

Få hjälp med träningen av professionella instruktörer på ett gym i Haninge

Letar du efter ett bra gym i Haninge med många olika träningsmöjligheter har du kommit helt rätt. Här har du både chans till gruppträning med 65 pass i veckan och bokning av personlig träning med någon av de duktiga instruktörerna. Med deras hjälp får du ett träningsupplägg helt anpassat efter dina förutsättningar och mål och du får dessutom professionell vägledning i hur du ska använda maskinerna på ett säkert sätt för att få ut så mycket av din träning som möjligt. Besök webbplatsen för detta gym i Haninge för att läsa mer om vilka träningsmöjligheter de erbjuder och hur du kan boka in dig på ett pass med en personlig tränare.

På Nordic Wellness gym i Haninge är det enkelt att hitta en träningsform som passar dig

Nordic Wellness är ett gym i Haninge med den senaste utrustningen och duktiga instruktörer där du har chans att utöva en mängd olika träningsformer. Vad sägs om en stund på löpbandet? Ett tufft pass med fria vikter? Eller kanske en tur upp för den roliga klätterväggen? Här är det enkelt att hitta en träningsform som passar dig. Det har ett perfekt utgångsläge för ett träningspass efter jobbet eller kanske innan du ska möta upp vännerna eller familjen på en lunch i den fräscha gallerian. De öppningstider som gäller för Nordic Wellness gym i Haninge är 05.00 – 23.00 alla dagar i veckan. Personal finns på plats Måndag – torsdag 09.00 – 21.00, Fredag 09.00 – 19.00, Lördag 0.9 – 18.00 och söndagar 09.00 – 19.00. Börja dagen på bästa sätt med ett tufft och härligt träningspass på Nordic Wellness Gym i Haninge!