NANCYS FRESHFOOD HANINGE

Nancy's freshfood restaurang i Haninge | Port 73
Nancy's logotyp i Haninge | Port 73

Varmt välkommen till Nancys i Port 73, redan idag!

Hemsida: www.nancysfood.se

Hos Nancys i Port 73 hittar du all möjlig hälsosam och nyttig mat. Välj bland smörgåsar, pastarätter eller en egenmixad sallad. Du hittar även indiska maträtter som Tikka Masala på menyn. Du behöver inte bara äta mat när du besöker oss, här kan du även fika och det finns en massa godsaker att välja bland och varför inte avnjuta en glass på uteserveringen när solen är framme? Nancys i Haninge är den perfekta restaurangen när det är många viljor som ska äta. Välkommen till Nancy’s när du letar efter en hälsosammare måltid.

Nancy’s meny bygger på ett Fresh Food-koncept, som formar både vårt utbud och din matupplevelse. Även om vi erbjuder det bästa i matväg från världens alla hörn, där alla alltid kan vara säkra på att hitta något för just deras smak, så använder vi alltid råvaror med minsta möjliga resväg. Vi strävar efter att i så hög utsträckning som möjligt använda ekologiska och närodlade råvaror, för begränsad miljöpåverkan och stor smak. Vår erfarenhet säger oss nämligen att och råvaror som odlats på ett bra och klimatsmart sätt också är väldigt mycket godare.

Vi brinner också för hälsosamma alternativ som ger våra gäster en angenäm mättnadskänsla och gott om energi under shoppingturen på Port 73. Därför kan du inte bara välja mellan många olika rätter utan dessutom forma din egen matupplevelse, exempelvis genom att själv sätta samman din egen sallad utifrån våra många och högkvalitativa råvaror. Perfekt för dig med allergier eller som av andra anledningar föredrar en viss kost framför annan.

Nancy’s är inte bara en av många restauranger i Haninge utan dessutom det perfekta stället för dig som är sugen på en snabb, uppiggande fikapaus. Lyxigt kaffe, saft, bullar, pajer och delikata bakverk är bara några av våra många fikaalternativ. Allt det bästa för både barn och vuxna som behöver ladda upp batterierna och samtidigt ha en trevlig stund. Dessutom kan vi rekommendera alla att testa vår mumsiga glassmeny, med generösa portioner och lyxiga smaker. Vi garanterar en övertygande upplevelse som visserligen smälter i munnen men med smaker som håller sig kvar länge. För alla åldrar.