Mycket att göra på köpcentrum i Haninge

Mycket att göra på köpcentrum i Haninge

Varför stressa runt på flera olika platser runt om i city när du kan hitta allt på ett och samma ställe? Passa på att besöka Port73 i Haninge, där finns allt du kan tänkas behöva för att ha en riktigt härlig dag med shopping, träning, cafeér och restauranger.

Ät gott på restaurang

Ibland kan vardagen vara väldigt stressig, barn ska lämnas på förskolan, det är mycket på jobbet eller i plugget. Ibland behöver man lugna ner tempot. Ta då en paus i vardagen, stressa inte hem från jobbet och ställ dig vid spisen. Unna dig istället ett restaurangbesök.

Eller, så är livet inte alls stressigt. Men varför inte bara passa på att slippa laga mat en kväll och gå på restaurang med någon som du tycker om lite extra. Det finns väldigt många restauranger i Haninge att välja mellan, njut av spännande sushi, en italiensk klassiker eller varför inte en fräsch och nyttig sallad?

Träna på gym

Tro det eller ej, men alla kan gilla att träna. Det handlar bara om att hitta rätt typ av träning för just rätt person. På gym i Haninge finns alla möjligheter att hitta något som passar just dig och det du vill ha ut av din träning. Kanske upptäcker du att den mycket populära träningsformen crossfit är något för dig, eller kanske är du en person som lär dig att uppskatta att gå på pass med en inspirerande instruktör. Det viktigaste är att hitta en träningsform där man upplever att träningen är kul och att det är något man kan få in rutinen på.

Shoppa loss i Haninge

Är det dags att förnya garderoben eller kanske är det en speciell fest eller ett bröllop i annalkande? Besök då ett ställe som har allt under ett och samma tak. Det finns mycket olika saker att välja mellan och här i Haninge finns allt du behöver för en heldag med shopping och nöjen, bara en liten bit ifrån Stockholm City. Shoppa runt bland flera olika butiker med mode, skönhet och hälsa. När du känner att det är dags för en shoppingrunda, besök Haninge.

Ta en fikapaus

Under en shoppingtur är inte ovanligt att man blir sugen på en fika med någon god liten bakelse till. Det gäller bara att komma ihåg att ta en paus, när det finns så många olika affärer att välja mellan kan det vara lätt att skjuta upp cafébesöket allt för länge. Ingen shoppingtur är fulländad utan minst en härlig och skön fikapaus. Det finns många café i Haninge att välja mellan, här hittar du caféer en som serverar just din favoritbakelse eller ditt favoritkaffe.

“Texten ovan är skriven i online-marknadsföringssyfte. Åsikterna är författarens egna och speglar inte nödvändigtvis åsikterna hos Port 73.”