MQ Outlet och Port 73 – inför vinterns fester

December är en månad av härliga högtider och festligheter. Advents- och Luciafiranden, julbord, företagsfester, jul och nyår ska klaras av och behovet av nya festkläder gör sig plötsligt påmint. Här följer användbara tips inför säsongens kalas och även en del förslag på inspirerande julklappsinköp.

Gapar det tomt i garderoben, eller känns dina kläder tråkiga och oinspirerade? Passa på att besöka ett köpcentrum som samlar många olika butiker och varumärken. På sätt blir det möjligt att snabbt få en bra helhetsbild över säsongens kläd- och skoutbud.

För hela familjen

Du som söker kläder för festen kan till exempel göra fynd på MQ Outlet i Port 73, en butik som erbjuder högkvalitativt mode till bra priser. Dobber, Bondelid, Bläck och Elvine är bara en del av märkena som ingår i sortimentet här.

För de lite yngre medlemmarna i familjen passar kanske ett besök på butiker som Lager 157 eller Lindex bättre. På Dressmann är det samtidigt möjligt för männen i släkten att införskaffa snygga och tåliga skjortor, slipsar, rockar och kostymer. Perfekt för den kyliga och festspäckade vintern.

Present- och julklappstips

Är du redan på jakt efter julklappar? Då är Port 73 ett bra utgångsläge. Köp accessoarer eller kläder på MQ i Haninge och gå sedan vidare till Party Land, Klackenbergs Böcker & Papper eller Intersport. Ett annat tips, om du vet att någon i familjen är sugen på att börja träna, är också att ge bort ett 10-kort för träning på Nordic Wellness.

Port 73 är den bästa uppladdningen inför decembers alla fester. Oavsett om du behöver införskaffa säsongens mat eller kläder på MQ i Stockholm så hittar du de perfekta lösningarna här. Välkommen!