MIMI NAILS HANINGE

Mimi Nails nagelsalong logotyp i Haninge | Port 73

Varmt välkommen att boka tid hos Mimi Nails köpcenter i Haninge.

Tel: 08-32 57 50
Hemsida: http://www.miminails.se

MIMI NAILS – NAGELVÅRD I HANINGE

Mimi Nails i Port 73 är en salong för nagelvård i Haninge. Unna dig att ta en paus för att göra dig och dina naglar fina. Hos oss blir du alltid omhändertagen av diplomerade nagelteknologer som formar dina händers yttersta skönhet. Du kan alltid välja mellan att förlänga, förstärka, måla och forma dina naglar efter önskemål. Vi erbjuder också ögonfransförlängning och olika massagebehandlingar.

Som kund hos Mimi Nails i Haninge står du alltid i centrum, och för att du verkligen skall känna att vi utgår från dina behov erbjuder vi en mängd olika tekniker och tjänster. Manikyr, spapedikyr, lyxmanikyr, nageldekoration och airbrush design är bara en del av det som du kan prova på hos oss. För dig som mest av allt bara vill lyxa till vardagen med behaglig fotvård hjälper vi naturligtvis också gärna till med det.

MIMI NAILS PRISER

Kontakta Mimi Nails för priser via telefon (0832-5750) eller besök salongen. Vi diskuterar gärna med dig vilken behandling som är bäst för dig och som kan ge det resultat du önskar. Kolla gärna vilka behandlingar vi erbjuder nedan. 

BEHANDLINGAR

Vi på Mimi Nails i Port 73 strävar efter att du som kund skall må bra. Därför är det viktigt för oss att våra tjänster och de produkter vi använder är högkvalitativa och vältestade. Vi arbetar med gel och akryl som inte bara ger vackra utan även hållbara och bekväma resultat.

För att du verkligen skall känna att vi finns till för dig och att vår salong är en plats för avslappning har vi också lagt in massage som en ingrediens i vissa av våra behandlingar. När du har beställt manikyr ingår till exempel armmassage och under vår spapedikyr sitter du i massagefåtölj och kan avslutningsvis njuta av en fotmassage. Allt för en så rofylld upplevelse som möjligt – för hela kroppen.

Ögonfransförlängning är ytterligare en av våra tjänster. Vi arbetar med Novalash professionella men skonsamma förlängningar, vars lim både är prisbelönt och av hög medicinsk kvalitet. Novalash gör det också möjligt för oss att erbjuda ett brett sortiment av fransfärger, tjocklekar och längder. Mimi Nails ger dig ögonfransar för både vardag och fest och om du är osäker vad som passar dig och sammanhanget bäst hjälper vi dig gärna. 

BOKA TID HOS MIMI NAILS

För att boka tid hos Mimi Nails i Port 73 är du välkommen att ringa oss på 08-32 57 50 eller besöka vår salong. Vi vill alltid det bästa för dig som kund och ger dig gärna tips på vilka behandlingar som möter dina önskemål bäst. Med högkvalitativa produkter önskar vi ge dig det resultat du önskar och att du tillåter dig själv att koppla av och ge dig själv lyx i vardagen. 

Du är alltid värd en lyxig stund, din egen stund i tillvaron. Besök Mimi Nails i Port 73 och känn hur stressen rinner av dig.