MICKES FISK HANINGE

Mikes fiskaffär i Port 73 Haninge

Varmt välkommen till Mickes Fisk i Haninge!

Tel: 08–798 26 99
Hemsida: http://mickesfisk.se

Mickes’s fisk i Haninge erbjuder det bästa av fisk, skaldjur och delikatesser från de bästa leverantörerna ända från Kalix till Smögen. Alla sillinläggningar görs av oss själva liksom våra röror.
Vi gör även laxpuddingar, landgångar, smörgåstårtor, räkmackor, gratänger.
Vi är en fiskhandel som i alla lägen prioriterar färska råvaror av absoluta högsta kvalitet för bästa smakupplevelse. Vår fisk köps alltid in på auktionerna i Smögen och nya leveranser kommer till oss 3-4 gånger i veckan, varför vi alltså alltid kan garantera ett färskt utbud. Förutom räkorna, som kokas på båtarna till havs, kokar vi alla våra skaldjur på egen hand. Vi vill nämligen ha kontroll över våra varor och deras smak i så hög utsträckning som möjligt. Liksom fisken vi erbjuder tar vi också hem skaldjur flera gånger i veckan.

Även om Mickes Fisk i Port 73 i första hand är en fiskaffär så erbjuder vi också ett stort utbud av ost. Bland de sorterna vi har i vårt sortiment utmärker sig exempelvis Délice de Bourgogne, Munster och Brie de Meaux. Alltid perfekt mogna och ett perfekt komplement till dina skaldjursinköp, till tapaskvällen eller som inslag i buffén. Den som är ute efter den perfekta ostbrickan har naturligtvis också hittat helt rätt. Bland våra övriga delikatesser och charkuterier märks lufttorkade och kallrökta varianter som bland annat Tryffelsalami och Bayonneskinka.

Dessutom erbjuder vi till exempel bacon, fläsk, biff och entrecôte. Oavsett om du är intresserad av smakrika middagsalternativ eller kallskuret till landgången så hittar du alltid rätt hos Micke’s Fisk.

Micke’s Fisk är också en av många restauranger i Haninge, och du kan alltid titta in till oss för en mumsig shoppinglunch. Nära, smidigt och gott. För den som vill köpa med något lyxigt hem till familjemiddagen eller bjuda gäster på en lyxig matupplevelse så är även detta möjligt via oss. Vi gör bland annat laxpuddingar, gratänger, smörgåstårtor och är också stolta över våra egensignerade sillinläggningar och röror. Missa exempelvis inte vår berömda Tyresö-röra, en slags skaldjursröra med massor av smak.

Kontakta oss gärna också i samband med med att du planerar sammankomster för minst tio personer då vi gärna hjälper till
med catering. Vi erbjuder smörgåstårtor och olika bufféer, skräddarsydda efter era önskemål, men även lättare tilltugg som snittar eller kanapéer. Är du intresserad av dessert kan vi leverera till exempel pannacotta.

Oavsett vad du är ute efter i fisk, skaldjur eller delikatesser så kan du alltid vara säker på att hitta det du söker hos oss.