Anmäl dig till Medelmåttan – priset för dig som alltid förlorar

Har du aldrig knipit en förstaplats? Det är dags att få belöning för det! Nu delar vi ut Medelmåttan – ett pris för dig som ständigt ställer upp i tävlingar utan att vinna.

Tar du alltid fel lott vid chokladhjulet? Kom du aldrig i mål på orienteringen i lågstadiet? Blir du inte ens invald i bostadsrättsföreningen – trots tomma platser och inga andra sökanden? Grattis! Då har du nämligen STOR chans att vinna Medelmåttan – priset för dig som ständigt försöker men aldrig vinner.

Lista dina förluster – tävla om 1000 kr

Vill du vinna titeln Medelmåttan och 1000 kr i presentkort hos Port 73? Anmäl dig genom att fylla i formuläret nedan och skriv ned ALLA dina missade förstaplatser och sumpade guldmedaljer. Lista allting du kommer på för att öka dina chanser att vinna! Exempelvis: Lucia-omröstningen du förlorade, stipendiet du aldrig fick, femkampen du helst vill glömma, maratonloppet du inte tog dig igenom, korvätartävlingen du gav upp, fotbollskrysset du aldrig satte och basketdunkningen du dribblade bort.

Så gör du för att vinna

Valet av vinnare görs av en jury från Port 73. Beslutet baseras helt på de redovisade förluster och misslyckanden som de tävlande skickar in. Jury kommer alltså att välja ut den person som anses ha misslyckats mest med sina försök att vinna. Beslutet kan ej överklagas.

Tävlingsregler

Anmälan är öppet fram till den 10 november 2019 kl 23.59. Tävlingen avslutas den 15 november och vinnaren av titeln Årets Medelmåtta kommer att kontaktas av Port 73. Därefter presenteras vinnare här på hemsidan samt i ett inlägg på Instagram och Facebook den 25 november. Vinnaren utses av en jury från Port 73 och kontaktas här i kommentarsfältet. Priset hämtas ut i Port 73 och består av ett presentkort på 1000 kr att handla för i Port 73.

Lycka till – må bäste förlorare vinna!

Tävlingen är avslutad. Grattis Charlie!