10 bästa restauranger Haninge i Port 73

Om du letar efter restauranger i Haninge där du kan äta bra mat snabbt så kan du trösta dig med att de välbekanta kedjorna alltid ligger nära till hands. Ibland kan det vara det bästa alternativet att välja något som är bekant och som går fort när du är hungrig.

  • Subway erbjuder fräscha baguetter för dig som är på språng och behöver få i dig mat snabbt. Ett bra alternativ om du behöver en lunch eller en snabb middag t.ex. innan det är dags att hämta barnen från träningen.
  • Burger King är en klassisk hamburgerkedja som idag erbjuder både vegetariska och köttbaserade burgare. Burger Kings har flera restauranger i Stockholm och finns även i Haninge.
  • Chop Chop är restaurangen för dig som älskar asiatisk mat.  Där görs maten färskt och snabbt, och du kan njuta av fräscha curryrätter och härliga matiga rätter.
pimento restaurant Haninge

Pimento Haninge

Läs mer

Efendi 73 Haninge restaurang

Efendi

Läs mer

Port73 Subway Restaurant

Subway

Läs mer

Sushiporten Haninge restaurant

Sushiporten Haninge

Läs mer

Få lätt frukost på caféet chill in på Haninge|Port73

CAFE CHILL IN HANINGE

Läs mer

CHOPCHOP ASIAN EXPRESS

Läs mer

Burgerking restauranger nära Haninge | Port 73

BURGER KING HANINGE

Läs mer

Alforno restauranger nära Haninge | Port 73

AL FORNO HANINGE

Läs mer

Ibland vill man testa något nytt, men samtidigt vara säker på att man får bra mat till ett bra pris. I såna fall kan det vara bra att veta att det finns många bra restauranger i Haninge som inte hör till kedjorna. Här är en lista på andra bra restauranger i Port 73.

  • Sushiporten, som själva säger sig ha den bästa sushin i Haninge fokuserar på det japanska köket. De har en ljus inredning och en behaglig miljö där man kan sitta ned en stund och njuta av god sushi.
  • Nancy’s freshfood ligger också i Haninge vid köpcentret så att du har nära till shopping, och det här kan vara ett bra alternativ om det är många som ska äta samtidigt och alla har olika smaker. Nancy’s har nämligen ett stort och fräscht utbud och en varierad meny.
  • Al Forno i Haninge fokuserar på det italienska köket, och då i form av pasta, pizza och fräscha ingredienser. För den som gillar kebab går det även att få det. Njut av typiskt italienska ingredienser och drick ett glas god dryck till maten.
  • Pimento Haninge erbjuder mexikansk snabbmat tillagad av fräscha svenska råvaror som förbereds dagligen. Hos Pimento  hittar du favoriter som burritos, burrito bowls och tacos.
  • Chillin Café är ett hemtrevligt kafé där du som gäst kan hämta andan, njuta av en fika eller lättare lunch medan du läser en tidning eller bara tar det lugnt.
  • Efendi 73 serverar vällagad och traditionell mat från den turkiska matkulturen. Här hittar du bland annat kolgrillade rätter, meze och omtyckta efterrätter som baklava. 
  • Efendi 73 Döner-Pide är Port 73:s nyaste tillskott som serverar traditionella döner och pides . Restaurangen öppnar i höst. 

BARNVÄNLIGA OCH BRA RESTAURANGER I STOCKHOLM MED NÄRHET TILL SHOPPING – FINNS DET?

I Haninge finns en restaurang som både är barnvänlig och har nära till shopping, nämligen . I Haninge finns en restaurang som både är barnvänlig och har nära till shopping, nämligen ovan nämnda Nancy’s. Menyn hos denna restaurang är varierad, alla kan hitta något att äta – vilket gör att man kan undvika gnäll och tjat. Restaurangen ligger dessutom i direkt närhet till bra shopping och blir ett trevligt val när du blir hungrig under shoppingturen.

LUNCH ELLER MIDDAG – DU VÄLJER

På ovan nämnda restauranger i Haninge söder om Stockholmkan du äta gott till både lunch och middag. I Haninge är de dessutom lätta att nå via väg 73 och du kan kombinera restaurangbesöket med shopping eller aktiviteter för familjen. Är du i Haninge och söker restaurang ー ta dig till Port 73 för att få många valmöjligheter under samma tak.