Restauranger i Stockholm

Lista med tips på restauranger i Stockholm – Haninge

Kedjorna – Subway, Burger Kring, Chop Chop…

Om du letar efter restauranger i Stockholm söderförorter där du kan äta bra mat snabbt så kan du trösta dig med att de välbekanta kedjorna alltid ligger nära till hands. Ibland kan det vara det bästa alternativet att välja något som är bekant och som går fort när man är hungrig.

  • Subway erbjuder fräscha baguetter för dig som är på språng och behöver få i dig mat snabbt. Ett bra alternativ om du behöver en lunch eller en snabb middag t.ex. innan det är dags att hämta barnen från träningen.
  • Burger King är en klassisk hamburgerkedja som idag erbjuder både vegetabiliska och köttbaserade burgare. Burger Kings har flera restauranger i Stockholm och finns även i Haninge.
  • Chop Chop är restaurangen för dig som älskar asiatisk mat.  Där görs maten färskt och snabbt, och du kan njuta av fräscha curryrätter och härliga matiga rätter.

Hitta bra restauranger i Stockholm som inte hör till kedjorna

Ibland vill man testa något nytt, men samtidigt vara säker på att man får bra mat till ett bra pris. I såna fall kan det vara bra att veta att det söder om Stockholm även finns många bra restauranger som inte hör till kedjorna. Till dem hör bland annat

  • Sushiporten, som själva säger sig ha den bästa sushin i Haninge fokuserar på det japanska köket. De har en ljus inredning och en behaglig miljö där man kan sitta ned en stund och njuta av god sushi.
  • Nancy’s freshfood ligger också i Haninge vid köpcentret så att du har nära till shopping, och det här kan vara ett bra alternativ om det är många som ska äta samtidigt och alla har olika smaker. Nancy’s har nämligen ett stort och fräscht utbud och en varierad meny.
  • Al Forno i Haninge fokuserar på det italienska köket, och då i form av pasta, pizza och fräscha ingredienser. För den som gillar kebab går det även att få det. Njut av typiskt italienska ingredienser och drick ett glas god dryck till maten.

Barnvänliga och bra restauranger i Stockholm med närhet till shopping – finns det?

Ett restaurang-tips för Stockholm och dess söderförorter för den som har barn och som vill kombinera maten med shopping är just ovan nämnda Nancy’s. Menyn hos denna restaurang är varierad, alla kan hitta något att äta – vilket gör att man kan undvika gnäll och tjat. Restaurangen ligger dessutom i direkt närhet till bra shopping och blir ett trevligt val när du blir hungrig under shoppingturen.

Lunch eller middag – du väljer

På ovan nämnda restauranger i Stockholm med förorter kan du äta gott till både lunch och middag. I Haninge är de dessutom lätta att nå via väg 73 och du kan kombinera restaurangbesöket med shopping eller aktiviteter för familjen.