LIFE HANINGE

Välkommen till Life i Port 73 – ditt köpcenter i Haninge

Tel: 08-745 30 10
Epost: port73@halsaforalla.se 
Hemsida: lifebutiken.se

År 2010 öppnade Life i Port 73. En butik full av produkter för din hälsa och ditt välbefinnande. Hos oss möts du av engagerad personal med bred kunskap och ett brinnande intresse för hälsa i en luftig och fin butik med högt i tak. Kom in till våra lokaler i Haninge, bli inspirerad av den positiva andan och kika på sortimentet med supermat, sporttillskott, kosttillskott, naturlig hudvård och fotriktiga skor.

Vår butik är en del av Lifekedjan, Nordens ledande handelsplats för produkter och tjänster inom välmående och hälsa. Life omfattar idag sammanlagt 220 butiker runt om i landet där våra hälsorådgivare arbetar för att ge dig tips, råd och inspiration om hur du kan hitta en bättre balans mellan kost, motion och vila. Vi på Life hjälper dig att hålla dig naturligt frisk.

För att verkligen kunna se till våra kunders behov erbjuder Life i Haninge ett brett produktsortiment. Oavsett om du söker lindring vid sjukdomstillstånd, vill vi lära dig mer om kost och supermat eller känner behov av vägar till en piggare vardag så kan vi alltid hjälpa dig på vägen.

Vi är också specialister på kost- och träningstillskott samt naturlig hudvård. Vi vill det bästa för din hud, och all vår kosmetika och butikens övriga produkter för hud och hår är alltid fria från ämnen som exempelvis parabener och mineraloljor. Tack vare vårt noggranna urval av produkter, med varumärken som Weleda, Rosenserien, Dr. Hauschka och Jason, kan du alltid vara säker på att hitta lösningar som passar just din hud.

Vi vill vara ett enkelt, smidigt och prisvänligt alternativ till god hälsa. Därför lanserar vi löpande också kampanjer och erbjudanden då du kan hitta utvalda varor till nedsatta priser. Om du dessutom blir medlem i Life Klubb får du ytterligare unika erbjudanden, bonuspoäng på alla dina inköp och premiecheckar.

Då ingår dessutom klubbtidningen Live Life som utkommer fyra gånger om året och där du alltid kan inspireras av aktuella hälsonyheter och hälsotips. Medlemskapet i Life klubb är naturligtvis helt kostnadsfritt.