LAGER 157 HANINGE

Välkommen till Lager 157 – ditt köpcenter i Haninge.

Tel: 08-120 19 157
E-mail: port73@lager157.com
Website: http: //www.lager157 .com

Lager 157 är ett modeföretag som under senaste åren har vuxit kraftigt och etablerat sig på ett tjugotal orter runt om i Sverige. Lager 157 i Port 73 var den första butiken som vi öppnade i Stockholm. Företagets affärsidé är att erbjuda ikoniska modeprodukter till marknadens bästa pris. Ett koncept som har visat sig vara mycket framgångsrikt under de år som företaget har funnits. Vår butik erbjuder mode för tjej, kille och barn med inriktning mot denim och modern bas. Vi har dessutom öppet varje dag året om, så du kan alltid komplettera något till din eller barnens garderob.

Klassiker och långsiktigt mode har alltid varit vår filosofi. Istället för att lägga energi på att anpassa vårt utbud efter varje ny trend så fokuserar vi på produkter som ständigt känns intressanta. Det oavsett om det är fråga om en oxfordskjorta, ett par jeans, t-shirts eller bekväma chinos. Samtidigt är det centralt för oss att kunna erbjuda ett stort och relevant sortiment till bra priser. Vi gillar själva att ”fynda” och att göra bra affärer och vill ge våra kunder samma förutsättningar. Därför köper vi in stora volymer och kan därför erbjuda marknadens lägsta pris i våra olika butiker.

Hos Lager 157 i Haninge hittar du alltid kläder och accessoarer för hela familjen. Även funktionsplagg och träningsanpassade produkter för dig med ett aktivt liv. Vi har sedan starten haft stor kunskap om jeans och denim och inom det området fortsätter vi hela tiden att utvecklas.

Du som besöker Lager 157 i Port 73 kan alltid förvänta dig ett varmt, serviceinriktat mottagande och vår kunniga personal hjälper gärna till om du har frågor eller är i behov av tips.

Vi är övertygade om att ett företags framgång bygger på kundernas uppskattning och dina behov och önskemål står därför också alltid i fokus i vår butik. Samtidigt strävar vi efter att överraska, dels för att behålla en hög energinivå inom företaget men också för att du som kund skall uppleva varje besök hos oss som spännande.

Till sist handlar Lager 157 naturligtvis om att värna om resurser. Dina resurser, våra resurser, omvärldens och framtida resurser.På så sätt räcker vi längre, och vi vill räcka till och frodas för alltid.