Kundklubb för moderna behov

Kundklubbar för gärna tankarna till ett fysiskt plastkort som man aldrig får med sig vid rätt tidpunkt. Av någon anledning är det lätt att glömma bort att vi lever i en annan tid, en digitaliserad tid av tunna kort- och kontantlösa plånböcker.Det där bökiga och jobbiga har sorterats bort, medan vinsterna inte bara blivit kvar utan dessutom förökat sig.

En modern kundklubb innebär många fördelar för dig som kund, exempelvis rabatter, kundtidningar, event och förhandsinformation om kommande kampanjer.

Många bäckar små, brukar man ju säga och efterhand kan de olika erbjudandena tillsammans innebära att du sparar in en ordentlig slant.
Bloggarkiv

Numera väljer ofta också köpcentrum att bjuda in till egna kundklubbar som gynnar dig oavsett vilken av gallerians butik eller restaurang du väljer att besöka. Det spelar med andra ord ingen roll om shoppar i ett gym, en klädbutik eller i en djuraffär i Haninge.
Följande är då bara några av fördelarna:

Tillgänglighet
Som sagt, glöm de där gamla korten som en gång i tiden var utmärkande för medlemskap i kundklubbar. Nuförtiden är de ofta digitala och möjliga att ladda hem en app, via Google Play eller App store. På så sätt är det lätt att överblicka erbjudanden och rabatter när- och varsomhelst, via din mobiltelefon. Öppna appen under ditt besök på ditt köpcentrum för mesta möjliga utdelning.

Exklusiva inbjudningar
Som medlem i en kundklubb får du inte bara ta del av olika rabatter utan bjuds också in till speciella event och happenings som exempelvis olika klubbdagar. Hela familjen kan ha nytta av inbjudningar av det här slaget, och via appen är det lätt att hitta fram till rätt erbjudande för just dina behov. Till exempel om du är intresserad av produkter hos någon av Babyproffsen butiker.

Nyheter
Tid är en bristvara för många idag, och det är viktigt att kunna planera veckodagarna. En kundklubb som löpande uppdaterar dig om kommande erbjudanden och event underlättar för dig som effektivt vill ta vara på dagarna. Såhär i juletid är det till exempel bra för budgeten att redan i ett tidigt skede få en bra bild över annalkande kampanjer – en kundklubbsapp kan då vara ett tacksamt verktyg.

Du som gillar shopping och som uppskattar att löpande få ta del av erbjudanden, kampanjer och event kan bli medlem i Port 73:s kundklubb. Denna är helt digital och appbaserad och ger dig en tydlig överblick över händelser och kampanjer hos olika butiker i Haninge. Ladda ned den via App Store eller Google Play – redan idag!

“Texten ovan är skriven i online-marknadsföringssyfte. Åsikterna är författarens egna och speglar inte nödvändigtvis åsikterna hos Port 73.”