KRONANS APOTEK HANINGE

Välkommen till Kronans Apotek när du ska shoppa i Haninge.

Tel: 0771 – 612 612
Hemsida: http://www.kronansapotek.se

Kronans Apotek i Port 73 tillhör den moderna Apotekskedjan med närmare 300 apotek i hela Sverige, från Trelleborg i söder till Malmberget i norr. Vi är ett modernt och nyrenoverat apotek i Port 73. Här möts du av kunnig och hjälpsam personal som alltid har fokus på dig som kund. Förutom att du kan hämta ut dina recept erbjuder Kronans Apotek i Haninge ljusa och nyrenoverade lokaler med ett attraktivt och brett sortiment inom hälsa och skönhet.

Vi på Kronans Apotek vet att våra kunder vill ha och förtjänar det bästa. Därför strävar vi  alltid efter att erbjuda ett urval produkter som motsvarar just dina aktuella önskemål. Oavsett vem i familjen som skall använda varorna och oavsett om de skall vårda och pigga upp, underlätta i vardagen eller göra dig fin inför festtillfällen kan du alltid känna dig säker på att bli nöjd.

Detta säkrar vi genom ett sortiment som inte bara är brett utan som dessutom är högkvalitativt, välrenommerat och noggrant testat. Du som är kund hos oss är också varmt välkommen att bli medlem i Kronans Apoteks kundklubb.

Apoteket Kronan i Port 73 brinner för din hälsa och för att du skall må bra –  både på insidan och utsidan. Eftersom välmående inte bara handlar om tillgång till rätt produkter utan även om information och kunskap så bygger en stor del av vår verksamhet på att upplysa kunderna om hur de kan tänka kring sin kropp och hälsa. Vid olika sjukdomstillstånd eller symptom är det viktigt rätt åtgärder sätts in, och vi berättar gärna mer om hur du kan tänka för att få bästa möjliga effekt. Du som vill lära dig mer om exempelvis allergi, astma, diabetes, förkylning, kost och näring eller värk har alltså mycket att hämta hos oss. Även du som vill sluta röka kan alltid be vår kunniga personal om guidning för att komma vidare på bästa möjliga sätt och också komma tillrätta med de psykiska- och vanemässiga aspekterna som ett rökberoende innebär.

Ett medlemskap ger dig möjlighet att samla bonuspoäng när du köper icke receptbelagda läkemedel och handelsvaror, och poängen kan sedan användas som betalning på dessa produkter. Kundklubben innebär naturligtvis också att du löpande får ta del av våra förmånliga erbjudanden