Klädbutiker Nynäshamn: Hitta sommarens snyggaste kläder

Klädbutiker Nynäshamn | Port 73

Behöver du nya kläder till midsommarfesten, en snygg vårjacka eller kanske en kostym till studenten? Oavsett vad du är ute efter finns allt du kan tänkas behöva i Port 73 där du hittar klädbutiker nära Nynäshamn. Om du har svårt att hitta inspiration hjälper vi dig med sommarens trender 2022.

5 trender inför sommaren 2022

Hos Port 73 hittar du klädbutiker nära Nynäshamn, till exempel KappAhl, Lindex och Dressman. För att ge dig lite inspiration på vad du kan addera i din garderob ger vi dig tips om sommarens trender:

  • Färg – Vi går tillbaka 40 år och tar tillbaka färgerna från 80-talet! I år är det färgstarka plagg som gäller om du vill följa trenderna. En rosa, orange, grön eller gul klänning kommer ge dig en modern och trendig look.
  • Randigt – Randigt är återigen inne. Kör på den klassiska svartvit-randiga toppen som ger dig ett lyxigt och välklätt intryck, eller kanske vågar du dig på en randig och färgstark klänning. 
  • Over-sized – Trenden håller i sig! Precis som förra året är plagg i en over-sized modell fortfarande relevanta – så häng inte in din stora kavaj än; men köp gärna en färgstark om du vill uppdatera garderoben.
  • Lågmidjade jeans – Åsikterna är blandade när 00-talets stora trend gör en comeback 2022, men det går inte att neka att modetrenden är tillbaka. Köp jeans i en lågmidjad modell eller gå upp några storlekar i en högre modell för att få oversized byxor som faller längre ner på midjan. 
  • Ljusa kostymer – För herrarna där ute är ljusa kostymer passande i år. Köp en ljus kostym inför studentfesten eller bröllopet för en trendig look!
  • Linne – Även i år är kavajer, skjortor och byxor i linne ett modernt material och med jordnära färger blir kläderna tidlösa.

Klädbutik i Nynäshamn – Här finns allt du behöver

Det är roligt att hänga med i trenderna varje år, men trenderna passar inte allas tycke och smak. Basplagg är användbara i alla garderober och är dessutom mer miljövänligt i längden. Basplagg som t-shirts och långärmade överdelar i neutrala färger kommer fungera varje år oavsett trender. Att inte överkonsumera är en viktig del om du vill vara mer miljövänlig, och då är basplagg alltid användbart. Oavsett om du vill följa årets trender eller satsa mer på en basgarderob finns en klädbutik i Nynäshamn inom Port 73 för dina behov. 

Hos Port 73 kan du hitta nya kläder och i samma veva ta en fika, handla mat eller gå och träna – vi har allt du behöver under samma tak.