KLACKENBERGS BÖCKER & PAPPER I HANINGE

Böcker & Papper bokhandel i Haninge | Port 73

Välkommen till en riktig bokhandel önskar Klackenbergs i Port 73 med personal.

Tel: 08-741 02 00
Epost: port73@bockeropapper.se
Hemsida: http://www.bockeropapper.se

VÄLKOMMEN TILL KLACKENBERGS BÖCKER & PAPPER HANINGE

Klackenbergs Böcker & Papper i Haninge är en familjeägd bokhandel i Port 73 med ett brett sortiment för läshungriga personer, för både vuxna och barn. När du ska shoppa i Haninge är ett besök hos Klackenbergs Bokhandel ett måste, oavsett om du vill handla till dig själv eller till andra. Självklart hjälper vi också till med paketinslagning, för att säkerställa att du kommer hem med inte bara givande utan även vackert innehåll.

Klackenbergs Bokhandel – Vårt utbud

Utöver böcker hittar du även spel, pussel, pyssel, kort, almanackor och presenter till jubilarer, värdar och värdinnor i sortimentet hos Klackenbergs Böcker & Papper. Självklart erbjuder vi också massor av produkter som gör skolarbetet lite roligare, och för den som är ute efter att förnya sitt kontorsmaterial har vi flera olika lösningar tillgängliga. För dig som är i jakt på en present eller julklapp, men är osäker på vilken eller vilka gåvor som passar bäst för sammanhanget, kan du få tips och råd från vår engagerade och serviceinriktade personal. Hittar du inte den perfekta gåvan för stunden kan du köpa ett presentkort från oss som alltid är ett uppskattat alternativ.

Vi har alltså en stor bredd, men brinner lite extra för böcker. Vi tror på variation och att alla, oavsett ålder och kunskap, ska kunna hitta något som passar dem. Hos Klackenbergs i Port 73 hittar du allt från skönlitteratur och facklitteratur till pocketböcker samt barn- och ungdomsböcker, och mycket, mycket mer.

Om du mot förmodan inte skulle hitta det du söker efter hos oss kan vi alltid beställa hem just den titel du efterfrågar, oavsett förlag.

Bli medlem i vår bokcirkel

För den verkligt läshungriga rekommenderar vi att bli medlemmar i vår bokcirkel: Läslustan. Som medlem får du 54 nya boktitlar för endast 379 kronor. Du väljer då själv vilka av böckerna du vill läsa, samt i vilken ordning och takt du vill läsa dem. Vid bokcirkelns slut behåller du också alltid den bok som du för tillfället har liggande hemma. Passa på att bli medlem i Läslustan redan idag! Ju tidigare du blir medlem desto längre tid har du på dig att njuta av många trevliga läsupplevelser.

Uppmuntra de små till läsning

Klackenbergs Bokhandel strävar dessutom aktivt efter att lyfta frågan om ungas läsning. Detta märks naturligtvis dels i vårt utbud, men också i vårt blad Läslampan. I detta riktar vi ljuset på barns läsning via författarintervjuer, recensioner, spännande fakta och boktips som framförallt riktar sig till barn mellan 6-12 år samt deras föräldrar.

Uppmuntra de små till mer läsning! Det är viktigare än aldrig förr då video och spel nuförtiden dominerar stora delar av underhållningsindustrin. Föregå med gott exempel, läs själv och tillsammans med dina barn. Kan inte barnet läsa på egen hand, överväg att läsa högt för dem några minuter varje dag istället för att kolla på TV, eller strax innan läggdags.