Klackenbergs Böcker & Papper i Port 73

Klackenbergs i Port 73

Finns det något bättre än att kliva in i en bokhandel och känna doften av nya böcker och strosa runt bland hyllor fulla av historier som bara väntar på att få läsas? På Klackenbergs Böcker & Papper i Port 73 möts du av ett stort och varierat sortiment av böcker för både stora och små, men också en mängd andra prylar som passar utmärkt att unna både dig själv eller någon du tycker om. Fortsätt att läsa för att ta reda på mer!

Detta hittar du på Klackenbergs Böcker & Papper

En bokhandel är en perfekt plats att bege sig till när du letar efter något fint att ge bort, men inte riktigt har bestämt dig för vad. På Klackenbergs i Port 73 kommer du inte bara att få inspiration från det breda utbudet, utan också kunna få hjälp av den professionella personalen som gärna vägleder dig till ett passande val. Nedan följer några av de många olika produkter som du kan hitta i denna familjeägda bokhandel!

Böcker – En bokhandel är ingen bokhandel utan sina böcker. På Klackenbergs hittar du ett brett utbud av litteratur för stora och små lässugna och du kan välja bland skönlitteratur, facklitteratur samt barn- och ungdomsböcker skrivna av både berömda och mindre välkända författare.

Skrivmaterial – Köp hem kvalitativt papper, roliga suddgummin och pennor i regnbågens alla färger. I bokhandeln finns allt skrivmaterial du kan tänkas behöva för såväl skola som jobb. Glöm heller inte att köpa till ett snyggt pennskrin eller pennfack att förvara alla dina nya fina skrivprylar i!

Spel – Bokhandeln är även en plats där du garanterat kommer att kunna hitta ett spel som faller dig i smaken. Så ska du bjuda in vännerna för en rolig spelkväll eller letar efter ett nytt spel till familjen så erbjuder Klackenbergs i Port 73 något för alla åldrar och önskemål!

Pyssel – Du som älskar att pyssla kommer också att älska att botanisera bland Klackenbergs hyllor fulla av pyssel och kreativitetsfrämjande produkter. Pyssel är även perfekt att ge bort till någon du tycker om och vill du ha tips och råd om vilken eller vilka gåvor som kan passa bäst för mottagaren kommer den engagerade och serviceinriktade personalen gärna att hjälpa dig!

Bli medlem i bokcirkeln Läslustan

Utöver att erbjuda böcker, pyssel, pussel och skrivmaterial välkomnar Klackenbergs dig även till deras egen bokcirkel. Bli medlem i Läslustan och få tillgång till hela 54 boktitlar som du själv väljer ut för endast 379 kronor. Förutom möjligheten att kunna välja ut de titlar just du är intresserad av, bestämmer du själv i vilken takt och ordning du vill läsa dem. När bokcirkeln har nått sitt slut behåller du den bok som du har hemma! Glöm heller inte att spana in bokhandelns eget blad Läslampan som fokuserar på att främja ungas läsglädje. Ta del av bokrecensioner, spännande fakta, boktips och författarintervjuer som främst riktar sig till barn mellan 6-12 år, men såklart också deras föräldrar.

Välkommen till Klackenbergs i Port 73 när du känner läslusten krypa på eller när du är på jakt efter något fint att ge bort till en vän!